Spread the love

Ο πρώτος τελικός επιβίωσης του Ολυμπιακού στο Μονακό έφτασε, με τους Πειραιώτες να ρίχνονται στη μάχη του Game 3 στο Πριγκιπάτο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα μια φορά τονn Χασάν Μάρτιν στην διάθεσή του, την ώρα που από την άλλη, ο Ντιαλό είναι το μεγάλο ερωτηματικό.

Πάμε όμως να παίξουμε στοίχημα…

Η Μονακό έκανε το μπρέικ, όμως αυτό δεν την κάνει φαβορί στην αναμέτρηση, σε καμία περίπτωση! Ο Ολυμπιακός, παρά το προβληματικό πρόσωπο που έδειξε κόντρα στην ομάδα του Πριγκιπάτου, είναι καλύτερος και πρέπει να το αποδείξει στο παρκέ. Από την άλλη, η Μονακό θα βρεθεί για πρώτη φορά με ένα μεγάλο «πρέπει» πάνω από το κεφάλι της, γεγονός που σημαίνει ότι η έλειψη εμπειρίας θα παίξει ρόλο.

Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι ένα ξερό διπλό, με την απόδοση να μας ικανοποιεί στο έπακρο…

Πρόταση 2 με απόδοση

Σε αυτή τη σειρά ο Σάσα Βεζένκοφ έχει φάει απίστευτο ξύλο και στο ΣΕΦ ήταν μεν καλός, όμως όχι σπουδαίος, όπως στην υπόλοιπη σεζόν. Αυτό περιμένουμε να αλλάξει στο Game 3.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ αναμένουμε να χρησιμοποιηθεί πολύ, να σουτάρει πολύ και φυσικά να σκοράρει. Το λάιν του στα εύστοχα τρίποντα είναι στο 1,5, με την απόδοση να είναι μικρή, αλλά καλή.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα με απόδοση 1.60

(Visited 224 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x