ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Νοβοριζοντίνο  

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Νοβοριζοντίνο  
Spread the love

Στο «Εριμπέρτο Ούλσε» της Κρισιούμα, το ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Νοβοριζοντίνο, με το οποίο ανοίγει χρονικά το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Τέσσερις βαθμοί για την Κρισιούμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με 1-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Λοντρίνα, 1-1 ακολούθως στο «Εριμπέρτο Ούλσε» με την Σπορτ Ρεσίφε, ενώ 0-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Γκουαρανί. Πικρή γεύση πάντως για την Κρισιούμα από το 0-1 στην έδρα της Γκουαρανί, στο οποίο είχε πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι και στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ , κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Πέναλτι για την Γκουαρανί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, μετά την χρήση του VAR, με τον γκολκίπερ Γκουστάβο να αποκρούει αρχικά, αλλά να μη μπορεί να αποφύγει το μοιραίο στην επαναφορά που πήρε ο εκτελεστής του πέναλτι, δεξιός μπακ των γηπεδούχων, Ντιόγκο Ματέους. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ενθαρρυντικό, τηρουμένων των αναλογιών, το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Νοβοριζοντίνο στο φετινό πρωτάθλημα, από την στιγμή που απέσπασε δύο ισοπαλίες, σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, με την απότομη προσγείωση όμως να έρχεται την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 στην πρεμιέρα στην Γκοϊανία με την τοπική Βίλα Νόβα, 1-1 ακολούθως στη Λοντρίνα με την ομώνυμη ομάδα, ενώ 0-3 στην συνέχεια στο «Ντόκτορ Χόρχε Ίσμαελ Ντε Μπιάσι» από την Σαπεκοένσε. Σε ρηχά νερά η Νοβοριζοντίνο στο ματς με την Σαπεκοένσε, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δέκατο τέταρτο λεπτό. Με παίκτη λιγότερο στην συνέχεια στο σαράντα τρία, λόγω της αποβολής του τιμωρημένου για σήμερα μέσου Ντανιελζίνιο, με το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και την χαριστική βολή από την Σαπεκοένσε στο εξηκοστό τρίτο λεπτό. Άξιο αναφοράς, πως από τις αρχές του Νοεμβρίου, που πέτυχε την τελευταία της νίκη, στο φινάλε τότε του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας, δεν έχει άλλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς νίκη η Νοβοριζοντίνο σε 16 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρα των τριών πρώτων αγωνιστικών στην 2η κατηγορία, η χειρότερη με διαφορά ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα όπου πήρε μόλις τρεις βαθμούς, ενώ αποκλεισμός και στο 1ο γύρο του κυπέλλου από την 4ης κατηγορίας Τούνα Λούσο (0-1).

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Κρισιούμα, στο ματς του περσινού πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Νοβοριζοντίνο.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», μιλώντας για ντέρμπι νεοφώτιστων, ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το μεγάλο αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  1

(Visited 182 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x