ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λα Λίγκα : Χετάφε – Μπέτις

Λα Λίγκα : Χετάφε – Μπέτις
Spread the love

Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους την φετινή σεζόν αφού η Χετάφε προσπαθεί να σώσει την κατηγορία και η Μπέτις να βγει στην Ευρώπη και το κατάφερε να την κατάκτηση του Κυπέλλου

Η Χετάφε κατάφερε να νικήσει στο Μπαλαϊδος την Θέλτα με 2-0 και όσο και αν φαίνεται παράξενο πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη ήταν. Ήταν μέχρι εκείνο τον αγώνα η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν είχε εκτός έδρας νίκη . Πλέον έπιασε το ρεκόρ που έχουν η Εσπανιόλ και η Αλαβες

Βρίσκεται με 35 βαθμούς στην 15η θέση και απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο στόπερ Κουένκα έχει κάρτες και είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Μάτα είναι τραυματίας αλλά επιστρέφει ο μέσος Μαξίμοβιτς .

Από την άλλη η Μπέτις πήρε το κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι από την Βαλένθια μετά από 17 χρόνια και φυσικά μαζί με το τρόπαιο έκλεισε την χρονιά με έξοδο στην Ευρώπη .

Βρίσκεται στην 5η θέση με 57 βαθμούς και κυνηγά το Τσάμπιονς Λιγκ και απέχει 4 βαθμούς από την 4η Ατλέτικο .

Για το ματς με την Χετάφε δεν θα έχει τον τιμωρημένο μέσο Ακουάκου ενώ φέτος εκτός έδρας σε όλη την κατηγορία μόνο η Ρεάλ έχει περισσότερες νίκες από την ομάδα της Ανδαλουσίας .

Μετρά 8 νίκες και μόλις 4 ήττες.

Δύσκολο ματς και ο λόγος είναι ότι η Μπέτις έχει αποφορτίσει λόγω του τελικού του Κυπέλλου έτσι πιο κοντά είναι στον άσσο η Χετάφε παρότι ως ομάδα είναι ένα επίπεδο πιο κάτω .

Πρόταση: 1 και over

(Visited 399 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x