ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λέστερ
Spread the love

Η Τότεναμ θέλει ένα back to track στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας μετά τους βαθμούς που πέταξε κόντρα σε Μπράιτον ( 0-1) και Μπρέντφορντ (0-0) και η ευκαιρία της είναι τώρα που θα πετύχει μια Λέστερ κουρασμένη και με το μυαλό της στον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League στην Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι σπερς με συγκομιδή ενός βαθμού στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι σε “Γλάρους” και “Μέλισσες” βρέθηκε από την θέση ισχύος που ήταν πριν από 10 ημέρες αναφορικά στην 4η προνομιούχο θέση να κυνηγά την Άρσεναλ ούσα στο πλην δυο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το “τρίποντο” απέναντι στις “Αλεπούδες” είναι επιβεβλημένο για να μεταβιβάσει το άγχος και την πίεση στην Άρσεναλ που αγωνίζεται δυο ώρες αργότερα στο London Road κόντρα στην Γουέστ Χαμ αλλά και μια εβδομάδα πριν την δύσκολη αποστολή κόντρα στην Λίβερπουλ μέσα στο Anfield.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Τότεναμ δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά από την αρχή της σαιζόν 2003/04 δίχως να σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια της στην κατηγορία και ελπίζει πως το πολύ καλό σερί που διατηρεί ο Χάρι Κέιν απέναντι στις “Αλεπούδες”, με 18 γκολ σε 17 αγώνες απέναντι τους σε όλες τις διοργανώσεις, θα διευρυνθεί και τούτη την φορά.

Η Λέστερ έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ρόμα στο King Power την Πέμπτη το βράδυ και ως εκ τούτου οι δυο τους άφησαν ορθάνοιχτους λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην “Αιώνια” πόλη την επόμενη εβδομάδα με έπαθλο στον νικητή το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Τα … δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δύσκολα κρατιούνται και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μπρένταν Ρότζερς αφού η ομάδα του έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς στα τελευταία 9 παιχνίδια στην κατηγορία και είναι φανερό πως η προσοχή τους είναι στραμμένη στην κατάκτηση του νεοσύστατου Conference League.

Οι: Καστάνιε, Ν΄Ντιντί και Μπέρντραντ παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Τα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δύο τέρματα.

* Εκτιμώ πως η Τότεναμ θα εκμεταλλευτεί την πνευματική και σωματική κούραση της Λέστερ και θα επιστρέψει στις νίκες . Σε combo θα ποντάρω πως αυτό θα γίνει με την πολύτιμη βοήθεια του Χάρι Κέιν. Στο 2,15 η συγκεκριμένη απόδοση. Πολύ καλή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Νίκη Τότεναμ με σκόρερ Χάρι Κέιν

(Visited 405 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x