ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Aμέρικα Μινέιρο – CSA

Κύπελλο Βραζιλίας: Aμέρικα Μινέιρο – CSA
Spread the love

Στο «Ιντεπεντένσια» του Μπέλο Οριζόντε ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, με την Αμέρικα Μινέιρο να έχει εξασφαλίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρόκριση, μετά το υπέρ της 3-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Μασεϊό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στο άλλο ματς του προγράμματος, η 4ης κατηγορίας Αζούριζ φιλοξενεί τη Μπαΐα, ελπίζοντας στην έκπληξη σε βάρος της ομάδας του Σαλβαντόρ.

Επικράτηση με 3-0 όπως προαναφέρθηκε στο ματς στο Μασεϊό, στο οποίο η Αμέρικα Μινέιρο προβληματίστηκε μόνο στο  πρώτο ημίχρονο και στο οποίο «καθάρισε» εύκολα, μετά το 1-0 του πεντηκοστού έβδομου λεπτού. Χαρακτηριστικό για την Αμέρικα, πως έρχεται από δύο συνεχόμενα ντέρμπι στο «Ιντεπεντένσια» με τη «μεγάλη» συμπολίτισσα και πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο. Τυπικά γηπεδούχος στο πρώτο εξ αυτών, καθώς το «Ιντεπεντένσια» αποτελεί κοινή έδρα, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-2, για την φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας όμως 2-1 το Σάββατο ως φιλοξενούμενη σε αυτό του πρωταθλήματος. Στην άλλη πλευρά, πολύ σύντομη η παρουσία της CSA στο κύπελλο, καθώς το 0-3 του πρώτου ματς δεν της αφήνει πολλά περιθώρια, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, στην 15η θέση μετά το 0-1 της Παρασκευής στο Ρίο από την Βάσκο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Αμέρικα Μινέιρο το 2020, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την CSA.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου στον επαναληπτικό, καθώς το 3-0 του πρώτου ματς δίνει περιθώριο λάθους στην Αμέρικα Μινέιρο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 240 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x