ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

La liga: Ρεάλ -Λεβάντε

La liga: Ρεάλ -Λεβάντε
Spread the love

 

Η Ρεάλ έχει μόνο μία εκκρεμότητα φέτος και αυτή δεν έχει να κάνει με το πρωτάθλημα αλλά με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι λογικό ο Αντσελότι από την στιγμή που έχει πάρει το πρωτάθλημα να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σκεπτόμενος τον αγώνα με την Λίβερπουλ στις 28 Μαΐου αλλά προστατεύοντας και το πρεστίζ της Ρεάλ. Γράφει ο Γιώργος Λίγγρης

Μπορεί να ηττήθηκε από την Ατλέτικο με 1-0 αλλά κόντρα στην Λεβάντε που έχει και αυτή κίνητρο παραμονής θα κλόνιζε το πρεστίζ της πρωταθλήτριας. Να σημειώσουμε ότι οι: Αζάρ , Ίσκο και Μπέιλ είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας, με ενοχλήσεις ο κεντρικός αμυντικός Αλάμπα.

Επίσης είναι άξιο αναφοράς ότι είναι έντεκα σερί αγωνιστικές δίχως ισοπαλία η Ρεάλ, οι 8 με Over 2.5 ενώ Η Λεβάντε ελπίζει γιατί κατάφερε να νικήσει με 2-1 την Σοσιεδάδ αλλά και γιατί έχει ένα ματς λιγότερο. Όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση με 29 βαθμούς και για να αποφύγει τον υποβιβασμό θέλει νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ακολουθούν Αλαβές (εντός) και Βαγιεκάνο (εκτός) και έχει αρκετές αλλά μόνιμες οι όποιες απουσίες καθώς δεν υπολογίζει στους Μουστάφι, Ντε Φρούτος, Σολδάδο και Κλέρκ .

Να σημειώσουμε ότι έχει 8 G/G στις 9 τελευταίες αγωνιστικές η Λεβάντε. Είναι η ομάδα που έχει το χειρότερο παθητικό με 87 γκολ αλλά έχει πετύχει 44 γκολ δηλαδή 10 περισσότερα από την Σοσιεδάδ που βγαίνει στην Ευρώπη Στον πρώτο γύρο είχε έρθει ισόπαλη με την Ρεάλ με 3-3 και στο περσινό πρωτάθλημα είχε νικήσει την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 2-1

Προϊστορία: Τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους έληξαν GG & Over 2,5. Η Ρεάλ έχει μία μόνο νίκη στους 4 πιο πρόσφατους αγώνες που υποδέχτηκε τη Λεβάντε (1-1-2).

 

(Visited 287 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x