ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Κλαμπ Ρεγκάτας   

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Κλαμπ Ρεγκάτας   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Εριμπέρτο Ούλσε» της Κρισιούμα, με την ομώνυμη ομάδα να θέλει την επιστροφή στις νίκες, μετά τη μοναδική της, το εντός 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Λοντρίνα, την στιγμή που η Κλαμπ Ρεγκάτας θα ψάξει για τον πρώτο ή τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας βαθμούς.

Ήττα με 0-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Οπεράριο, με την Κρισιούμα να παραμένει χωρίς τρίποντο για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, μετά τη μοναδική της νίκη όπως προαναφέρθηκε, το εντός 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Λοντρίνα. Δύο επιθέσεις και ισάριθμα γκολ από την αποτελεσματική Οπεράριο στο μεταξύ τους ματς, η οποία «τιμώρησε» την φλύαρη, την χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και εκνευριστικά άστοχη Κρισιούμα. Έξι βαθμοί γενικότερα για την Κρισιούμα στο φετινό πρωτάθλημα, με τους πέντε εξ αυτών στο «Εριμπέρτο Ούλσε», καθώς μετά το 1-0 με τη Λοντρίνα, έμεινε στο 1-1 τόσο με την Σπορτ Ρεσίφε όσο και στο ντέρμπι νεοφώτιστων με τη Νοβοριζοντίνο.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 2-1 για την Κλαμπ Ρεγκάτας την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό να σπάει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Κλαμπ Ρεγκάτας στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, ενώ άγχος λίγο πριν το φινάλε, καθώς η αντίπαλος της μείωσε με πέναλτι στο ογδοηκοστό έκτο λεπτό. Μόνο ήττες πάντως μακριά από το Μασεϊό, με 0-1 από την Πόντε Πρέτα, 0-2 στο Πόρτο Αλέγκρε από την Γκρέμιο, ενώ 1-3 από τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κρισιούμα, μία για την Κλαμπ Ρεγκάτας και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εριμπέρτο Ούλσε».

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την προβληματική εικόνα της Κλαμπ Ρεγκάτας μακριά από το Μασεϊό.

Εκτίμηση:  1

(Visited 406 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x