ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία Β : Παρί – Σοσό

Γαλλία Β : Παρί – Σοσό
Spread the love

Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ για την πρόκριση στον τελικό, εκεί που περιμένει η Οσέρ όπου σε ένα ματς ο νικητής θα ανέβει κατηγορία, περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Η Παρί Τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας στη Β’ Γαλλίας, γεγονός που της έδωσε πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου. Μάλιστα από τα τέλη Οκτωβρίου έκανε μόλις τρεις ήττες και όλες εκτός έδρας . Τελείωσε χωρίς ήττα στο γήπεδό της με 11 νίκες και 6 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την τελευταία αγωνιστική επικράτησε της Γκρενόμπλ με 2-0 εντός.

Για τον αγώνα με τη Σοσό εχει τραυματία τον επιθετικό Μπουτάιμπ, τον αμυντικό Κονέ και τον επίσης αμυντικό Καντέ Από την άλλη η Σοσό είναι φιλοξενούμενη σε αυτό το ματς γιατί απλά τερματισε στην 5η θέση . Ήταν αρκετά καλή στα εκτός έδρας ματς αφού έκανε 9 νίκες , 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Είναι αμφίβολοι οι δύο επιθετικοί Βιργίνιους και Καλούλου .

Στους φετινούς μεταξύ τους αγώνες νίκησαν οι γηπεδούχοι, 2-0 με γηπεδούχο τη Σοσό, 3-1 με γηπεδούχο την Παρί FC που τερμάτισε στην 4η θέση στην κανονική διάρκεια με 70 βαθμούς σε 38 αγώνες (20-10-8) και 54-35 γκολ ενώ η Σοσό τερμάτισε στην 5άδα (με 68 βαθμούς με 19-11-8 και 47-34 γκολ)

Δύσκολο ματς με πιο φορμαρισμένη την Παρί και πιο βαριά φανέλα την Σοσό . Θα πάμε το Χ στο ημίχρονο εκεί που οι δύο ομάδες δεν θα έχουν ακόμα χρειαστεί να ρισκάρουν

Πρόταση: Χ ημίχρονο

(Visited 272 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x