ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας  που είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα.

 

Τυπικά γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός που έκανε καταπληκτικά πλέι οφ και κατέκτησε την άτυπη πρώτη θέση στην εν λόγω βαθμολογία. Οι “Πράσινοι”  είχαν εξαιρετική παρουσία στις  γραμμές τους με φοβερή ισορροπία αλλά και όπλο την αμυντική τους λειτουργία η οποία σε συνδυασμό με το γρήγορο τρανζίσιον και τις εξαιρετικές αντιράσεις των  Παλάσιος και Αιτορ δίνουν μία μεγάλη δυναμική στους “Πράσινους” .

Ο Γιοβάνοβιτς  θα περιμένει απο τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ, είναι θετικό που ο Ιωαννίδης παίζει γιατί βοηθάει στην οικονομία της επίθεσης  ενώ Ρούμπεν -Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς είναι πολύ φορμαρισμένοι. Μόνο πρόβλημα η απουσία του τιμωρημένου Μακέντα.

Ο ΠΑΟΚ, απο την άλλη, έδωσε τέλος σε ένα κομμάτι αγώνων(10 τον αριθμό) χωρίς νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0 στην Τούμπα . Κάτι που ήταν σημαντικό κατά τον Ραζβαν Λουτσέσκου που κράτησε ττην ομάδα στην  δεύτερη θέση της βαθμολογίας .Mε 5η παρουσάι στους τελευταίους έξι τελικούς, ο ΠΑΟΚ  έχει το απαραίτητο know how σε τέτοια ματς με τα ερωτήματα να αφορούν στο αριστερό άκρο ,όπου  το πλεονέκτημα το έχει ο Βιειρίνια, αλλά και το αν ο Κούρτις θα είναι παρτενέρ του Τσιγγάρα, η ο Λουτσέσκου ετοιμάζει Σβαμπ.

Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει το τρόπαίο τρείς φορές, σε τελικό με τον ΠΑΟΚ ,έναντι μιας του Δικεφάλου.  Φέτος ο ΠΑΟΚ  έχει νικήσει  τρεις φορές εναντι μιας του Παναθηναϊκού.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο  και τα 2-3 τέρματα είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Παράλληλα πάμε με τα οβερ 9.5 κόρνερ, και στο bet builder  να πάρουν κάρτα οι Κρέσπο  -Κούρτιτς-Τσιγγάρας και Βιγιαφάνιες

 

(Visited 575 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x