ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Παλμέιρας

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Παλμέιρας
Spread the love

Με στόχο την έκπληξη η Ζουβεντούδε, η οποία φιλοξενεί στο «Αλφρέντο Τζακόνι» την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, που στοχεύει από την πλευρά της στο πρώτο της «διπλό» στο φετινό Μπραζιλεϊράο.

Σπουδαίο 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με τη νεοφώτιστη Αβαΐ, βλέποντας την Ζουβεντούδε να πανηγυρίζει όχι μόνο το πρώτο της «διπλό», αλλά ταυτόχρονα και την πρώτη της νίκη γενικότερα στο φετινό Μπραζιλεϊράο. Μια επιτυχία μάλιστα που παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία, από την στιγμή που διαμόρφωσε το υπέρ της 2-1 στο εβδομήντα, ενώ έπαιζε από το εξήντα τέσσερα με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ άντεξε με δύο παίκτες λιγότερους στο τελευταίο πεντάλεπτο και τις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί, το 0-2 στην ουδέτερη «Αρένα Μπαρουερί» από την Σάο Πάολο, εκεί όπου η Ζουβεντούδε με το αποτέλεσμα αυτό γνώρισε τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του κυπέλλου. Δύο ισοπαλίες (Μπραγκαντίνο 2-2, Ιντερνασιονάλ 1-1) και μία ήττα (Κουιαμπά 0-1) για την Ζουβεντούδε, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο στόπερ Πάολο Μιράντα, ο μέσος Τσίκο και ο επιθετικός Παουλίνιο Μοσελίν.

Στην αντίπερα όχθη, τα απολύτως απαραίτητα από την Παλμέιρας, η οποία «καθάρισε» με το «επαγγελματικό» 2-0 το εντός έδρας μίνι ντέρμπι Παουλίστα της προηγούμενης αγωνιστικής με την κουρασμένη και ντεφορμέ αυτό το διάστημα, Μπραγκαντίνο. Ακολούθησε το εντός 1-0 σε βάρος της Εμελέκ (Εκουαδόρ), με το οποίο η Παλμέιρας πανηγύρισε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δύο ισοπαλίες (Γκοϊάς 1-1, Φλαμένγκο 0-0) για την Παλμέιρας, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Παραγουανός στόπερ Γκόμες.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Παλμέιρας στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ζουβεντούδε.

Πολύ σκληρός αντίπαλος για οποιονδήποτε η Ζουβεντούδε, παρά το ότι βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ομάδα που δημιουργεί φάσεις και ψάχνει το γκολ, με άξιο αναφοράς, πως έχει βρει δίχτυα στα πέντε από τα έξι ματς που έχει δώσει στο Μπραζιλεϊράο, ανεξάρτητα αποτελέσματος. Δεδομένο πως θα ζορίσει αρκετά την Παλμέιρας, η οποία θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά σήμερα αν θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 220 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x