Spread the love

Το παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, ο μικρός τελικός της Ευρωλίγκας, είναι προ των πυλών, με Ολυμπιακό και Μπατσελόνα να καλούνται να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους και να παίξουν, σε ένα παιχνίδι που κρίνεται η τρίτη θέση.

Και οι δύο ομάδες δεν περιμένουμε να έχουν άγχος και να δώσουν μια παράσταση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στη Stark Arena. Ίσως το παιχνίδι να είναι λίγο επικίνδυνο για στοίχημα, όμως μπορούν να βγουν λαβράκια από την εν λόγω αναμέτρηση. Ας δούμε μερικά από αυτά…

Όπως είπαμε, οι δύο ομάδες δεν έχουν άγχος και θα παίξουν χωρίς πίεση. Αυτό σημαίνει ότι το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, με το Όβερ 159,5 να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Πρόταση Όβερ 159,5 πόντοι με απόδοση 1.75

Πάμε τώρα στα ειδικά. Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είχε μια καλή βραδιά απέναντι στην Εφές, όμως πιστεύουμε ότι θα παίξει αρκετά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να του ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Το να παίξει πολύ σημαίνει και πως θα πάρει και προσπάθειες, με το όβερ 13,5 πόντοι να είναι μια εξαιρετική περίπτωση για να ποντάρουμε. Στο κάτω – κάτω, μιλάμε για έναν παίκτη που κουβάλησε τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια και κέρδισε τη θέση του στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας. Γιατί όχι λοιπόν;

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.87

(Visited 177 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x