ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Κολόμπους- Λος Άντζελες Γκάλαξι

MLS :  Κολόμπους-  Λος Άντζελες Γκάλαξι
Spread the love

Στο Οχάιο η Κρου Κολόμπους υποδέχεται το Λος Άντζελες με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει και πάλι νωχελικά στο πρωτάθλημα ( 3/11 ) και να ευελπιστούν σε μια άμεσα ανάκαμψη απέναντι στο LA που είναι αήττητο στην κανονική περίοδο απέναντι σε ομάδες της Ανατολικής περιφέρειας.

Οι κιτρινόμαυροι με συγκομιδή 13 βαθμών σε 11 παιχνίδια έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα την χειρότερη πορεία τους σε εκκίνηση πρωταθλήματος από το 2019.

Πάντως εντός έδρας έχουν κερδίσει τους 9/11 ενώ έχουν κρατήσει δυο clean sheets και έχουν δεχτεί ένα ή λιγότερα γκολ σε 4 90λεπτα μπροστά στο κοινό τους.

Οι Γκάλαξι εσχάτως έχουν χαλάσει την καλή τους εικόνα σχετικά με την εκκίνηση αφού έχασαν για πρώτη φορά από την αρχή της σαιζόν σε δυο back to back παιχνίδια. Αρχικά ηττήθηκαν από τους Ράπιντς ( 0-2) στο Κολοράντο και ακολούθως από το Όστιν (1-2) εντός έδρας.

Μάλιστα αυτή ήταν και η «παρθενική» τους ήττα εντός έδρας για την τρέχουσα σαιζόν και το 5ο φετινό γκολ του 33χρονου Μεξικανού επιθετικού Κάρλος Βέλα δεν έφτασε για να σώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Προϊστορία: 1-0-2 υπέρ των Γκάλαξι οι οποίοι τον Μάιο του 2019 είχαν φύγει με το εντυπωσιακό 0-3 από το Οχάιο.

 

  • Εκτιμώ πως οι φιλοξενούμενοι θα βγάλουνε αντίδραση μετά τις δυο πιο πρόσφατες ήττες τους και θα τους εμπιστευτώ πως τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Το Χ2 σε combo με το Over 2,5 σε απόδοση 3,20 είναι λουκούμι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 2,5

(Visited 266 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x