ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Σαμπάιο Κορέια

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Σαμπάιο Κορέια
Spread the love

Στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την Κρουζέιρο σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει μόνη στην κορυφή και στο +3 από την ισόβαθμη της για την ώρα, Μπαΐα.

Πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Κρουζέιρο, με την σπουδαία μάλιστα ομάδα του Μπέλο Οριζόντε να επικρατεί στις τέσσερις εξ αυτών με το «επαγγελματικό» 1-0. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 αρχικά στο Μπέλο Οριζόντε με τη Λοντρίνα, στην συνέχεια στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με την Γκρέμιο, στο ματς του 3ου γύρου του κυπέλλου με την 3ης κατηγορίας Ρέμο και την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρεσίφε και τη μονομαχία της με την τοπική Ναούτικο. Ενδιάμεσα αυτών, επικράτηση με 2-0 στο Σαπεκό με την τοπική Σαπεκοένσε, στο μοναδικό ματς που έφυγε από το 1-0, «καθαρίζοντας» λίγο πριν το φινάλε με τέρματα του Τζεοβάνε στο ογδοηκοστό τρίτο λεπτό και του Εντού στο ενενήντα. Με νέα νίκη σήμερα, θα βρεθεί μόνη πρώτη όπως προαναφέρθηκε στην κορυφή και στο +3 από τη Μπαΐα, ενώ ακολουθούν στο πρωτάθλημα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Κρισιούμα και την Οπεράριο.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 2-0 φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό την Σαμπάιο Κορέια όχι μόνο να επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά να παραμένει ταυτόχρονα, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Είχαν προηγηθεί, το 0-1 στο Σαλβαντόρ από τη Μπαΐα, το 1-1 φιλοξενώντας την Οπεράριο και το 1-2 στο Μασεϊό από την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, ενώ άξιο αναφοράς για την ομάδα του Σάο Λουίς του Μαρανιάο, πως και οι οκτώ βαθμοί που έχει στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στο γήπεδο της.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Σαμπάιο Κορέια το 2020, ενώ 1-1 το 2021, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία με την Κρουζέιρο στο Μπέλο Οριζόντε.

Πέντε συνεχόμενες «επαγγελματικές» νίκες για την Κρουζέιρο σε όλες τις διοργανώσεις, η οποία έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, από την στιγμή που φιλοξενεί μια ομάδα και στα μέτρα της, αλλά και ένα αντίπαλο που δεν έχει βαθμό ακόμα μακριά από το γήπεδο του. Δεδομένο πως θα θέλει να βρεθεί στο +3 από τη Μπαΐα, ειδικά από την στιγμή που ακολουθούν δύο συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας ματς, ενώ πολύ πιθανό έξτρα κίνητρο να δώσει και τέλος στην κακή προϊστορία που έχει φιλοξενώντας την Σαμάιο Κορέια. Συνδυασμός πάντως της επικράτησης της με ειδικό στοίχημα τερμάτων, για κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  1 & Under 3,5

(Visited 210 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x