Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Νιουκάστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Νιουκάστλ
Spread the love

Στο Turf Moor η Μπέρνλι υποδέχεται την Νιουκάστλ με τους γηπεδούχους να χρειάζονται καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Λιντς στην έδρα της Μπρέντφορντ για να μείνει στην κατηγορία.

Οι Clarets προέρχονται από την ισοπαλία που απέσπασαν στο Villa Park από την Άστον Βίλα (1-1) σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπάρνς στην εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση με το “καλημέρα” στην επανάληψη από τον Αργεντινό Μπουεντία. Στο φινάλε δε αποβλήθηκε ο Λόουτον και θα λείψει από το τελευταίο πολύ κρίσιμο ματς της σαιζόν.

Πάντως έστω και έτσι πήραν τον πολύτιμο βαθμό που ήθελαν και πλέον στο εντός έδρας παιχνίδι τους απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Νιουκάστλ με νίκη ανανεώνουν την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια για την νέα σαιζόν.

Όπως προείπα ενδεχομένως να μην την χρειαστούν ούτε αυτήν εάν την ίδια ώρα τα “παγόνια” χάσουν στο Μπρέντφορντ από τις “μέλισσες” του Τόμας Φρανκ.

Οι “καρακάξες” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκιμαράες πέτυχαν μια δίκαιη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ με την οποία μάλιστα κατά 99% της στερούν και την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους στην κατηγορία οι παίκτες του Έντι Χάου έχουν πετύχει πέντε νίκες ενώ οι δυο ήττες που έχουν καταγράψει σε αυτό τον αριθμό των αγώνων είναι από την Μ.Σίτι και την Λίβερπουλ οπότε αυτό τα “λέει” όλα.

Οι: Σέλβι, Γουίλοκ, Κλάρκ , Χέιντεν και Λιούις παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Νιουκάστλ είναι αήττητη στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι γηπεδούχοι μετά την απόλυση του Σον Ντάις άρχισαν να παίζουν πιο ελεύθερα και αυτό τους βγήκε σε καλό με βάση τα αποτελέσματα τους αφού στην τελευταία εξάδα των αγώνων τους πέτυχαν τρεις νίκες και έχασαν δυο παιχνίδια από την Άστον Βίλα ( 1-3) και την Τότεναμ (0-1). Ωστόσο τώρα επειδή το ματς είναι μια κατηγορία εκτιμώ πως θα παίξουν εκ νέου πιο κλειστά.

Οι “καρακάξες” όπως είδαμε και στην πρόσφατη νίκη τους επί της Άρσεναλ (2-0) δεν χαρίζονται σε κανέναν και δεν είναι τυχαίο πως στην τελευταία εξάδα των αγώνων τους έχασαν μονάχα από το δίδυμο -κορυφής.

Ποντάρω στο Goal σε απόδοση 1,75 και με μεγαλύτερο ρίσκο σε μια πιθανή ισοπαλία στο 3,50. Στα ειδικά θα ψάξω τον Γκιμαράες Anytime σκόρερ αφού έχει βρει δίχτυα 4 φορές στα τελευταία έξι ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ / Goal

(Visited 528 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x