ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλμέιρας – Ντεπορτίβο Τάτσιρα

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλμέιρας – Ντεπορτίβο Τάτσιρα
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την κάτοχο του τροπαίου Παλμέιρας να έχει εξασφαλίσει τόσο την πρωτιά όσο και την πρόκριση στον 1ο όμιλο, αλλά να θέλει λογικά το απόλυτο, την στιγμή που η Ντεπορτίβο Τάτσιρα ψάχνει τη μεγάλη έκπληξη για να συνεχίσει στους «16».

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς για την Παλμέιρας, στην 2η θέση η Ντεπορτίβο Τάτσιρα με επτά βαθμούς, στην 3η η Εμελέκ με πέντε, ενώ στην 4η με μόλις ένα και ήδη αποκλεισμένη η Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο (Βολιβία).

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Παλμέιρας σε όλες τις διοργανώσεις, δύο για το Μπραζιλεϊράο, μετά και το 3-0 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Ζουβεντούδε, αυτή στο κύπελλο στην έδρα της 4ης κατηγορίας Ζουαζεϊρένσε που της έδωσε και την πρόκριση για τους «16» και το εντός 1-0 για το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Εμελέκ. Το απόλυτο επίσης στον 1ο όμιλο μετά το 1-0 στο «Αλιάνζ Πάρκε» σε βάρος της ομάδας του Εκουαδόρ και με στόχο λογικά να ολοκληρώσει με μία ακόμα νίκη και να είναι η μόνη στην φάση των ομίλων που θα πετύχει το έξι στα έξι. Στην άλλη πλευρά, επικράτηση με 3-0 για τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας την ουραγό του ομίλου Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την ομάδα της Βενεζουέλας στην 2η θέση και στο +2 από την Εμελέκ. Ζητούμενο πλέον η υπέρβαση, καθώς θα χρειαστεί νίκη για να βρεθεί στην φάση των «16». Κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίζει η Εμελέκ την ίδια ώρα στην έδρα της την αδιάφορη Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο, καθώς η Ντεπορτίβο Τάτσιρα μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας στην διαφορά τερμάτων από την ομάδα του Εκουαδόρ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Παλμέιρας, σε ισάριθμα ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα, με 3-0 το 2005 και 2-0 το 2016.

Απελπιστικά χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την Παλμέιρας, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι αυτό που μπορούμε να κοιτάξουμε στο συγκεκριμένο ματς, για κάτι φυσικά ελαφρώς πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 301 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x