TENNIS Roland Garros

Roland Garros: Λορέντσο Μουζέτι-Στέφανος Τσιτσιπάς

Roland Garros: Λορέντσο Μουζέτι-Στέφανος Τσιτσιπάς
Spread the love

Τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέφυγε τα μεγαθήρια αφού κληρώθηκε στο μισό του Ντανίλ Μενβέντεφ.

O 23χρονος κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.Είχα την πρώτη μου προπόνηση μετά από εκείνον τον τελικό πριν από λίγες μέρες. Τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου, καμία σκέψη για εκείνο το ματς, κάτι που είναι καλό, ξεκινάω φρέσκος. Προφανώς είναι κρίμα να χάσεις έναν τελικό, ενώ προηγείσαι με 2-0, δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Έπαιξε υπέροχα. Έπαιζε καλύτερα από εμένα. Του άξιζε να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Οπότε είναι απλό. Απλά πρέπει να γίνω καλύτερος. Απλώς πρέπει να έχω μεγαλύτερη διάρκεια στον τρόπο που έπαιζα σε αυτά τα δύο πρώτα σετ και να είμαι εκεί ψηλά φέρνοντας την ένταση μετά από κάθε χτύπημα”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη τύπου του Ρολάν Γκαρός.

Στην πρεμιέρα του, θα βρει απέναντί του τον ανερχόμενο και πολύ επικίνδυνο στο χώμα 20χρονο Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι ο οποίος βρίσκεται στο Νο66 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

Head to head: Οι δυο τενίστες έχουν αναμετρηθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν με τον Τσιτσιπά να μετρά ισάριθμες νίκες

Πρόταση: Νικητής Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ

(Visited 151 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x