ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Οπεράριο

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Οπεράριο
Spread the love

Στο «Εστάντιο Ντο Καφέ» της Λοντρίνα το μίνι ντέρμπι Παραναένσε, με την ομώνυμη ομάδα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 16η θέση με οκτώ βαθμούς, οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και την Οπεράριο στην 7η με δώδεκα.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό από την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας για τη Λοντρίνα, με την οποία «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον στην 16η θέση και οριακά όπως προαναφέρθηκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στο Μασεϊό, με την Κλαμπ Ρεγκάτας όμως πιο αποτελεσματική, με το τέρμα που έκανε τη μεταξύ τους διαφορά στο εικοστό έβδομο λεπτό. Δύο νίκες (Ναούτικο 2-0, Μπρούσκε 2-1) και ισάριθμες ισοπαλίες (Νοβοριζοντίνο 1-1, Βίλα Νόβα 2-2) για τη Λοντρίνα, σε τέσσερα ματς στο φετινό πρωτάθλημα στο «Εστάντιο Ντο Καφέ».

Στην άλλη πλευρά, πολύ μεγάλη ανατροπή για την Οπεράριο το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ιτουάνο, καθώς με τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο στο υπέρ της 3-2, πανηγύρισε το τρίτο της τρίποντο όχι μόνο στο γήπεδο της, αλλά και γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ιτουάνο στο σαράντα εννέα, με το 1-2 όμως από πέναλτι του Πάουλο Σέρτζιο στο ογδόντα, το 2-2 με εντός περιοχής σουτ του Ζουνίνιο Μπραντάο στο ογδόντα τρία, ενώ η ολική ανατροπή στο ογδοηκοστό έβδομο λεπτό, με εντυπωσιακό εκτός περιοχής πλασέ του Τζιοβάνι Παβάνι. Τρεις ισοπαλίες (Τομπένσε 1-1, Σαμπάιο Κορέια 1-1, CSA 0-0) και μία ήττα (Ναούτικο 0-2) για την Οπεράριο, σε τέσσερα ματς στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Λοντρίνα, έξι για την Οπεράριο και μία ισοπαλία, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Ντο Καφέ», σε όλες τις διοργανώσεις (Β΄ κατηγορία, τοπικό πρωτάθλημα Παραναένσε).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου σε αυτό το μίνι ντέρμπι Παραναένσε, παρά το γεγονός πως η Λοντρίνα διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας στο «Εστάντιο Ντο Καφέ» και η Οπεράριο, που έχει έφεση εκτός έδρας στις ισοπαλίες, δεν έχει ακόμα «διπλό».

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 319 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x