ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League : Λευκορωσία – Σλοβακία

Nations League : Λευκορωσία – Σλοβακία
Spread the love

Σε ουδέτερη έδρα θα γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο Νόβι Σαντ της Σερβίας , κάτι που κάνει ακόμη μεγαλύτερο φαβορί την ομάδα της Σλοβακίας. Είναι ένα σύνολο με πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για το διπλό επί της Λευκορωσίας

Η Λευκορωσία προέρχεται από νίκες σε φιλικά ματς με όχι και τόσο ισχυρές ομάδες: νίκησε με 1-0 την Ιορδανία, με 3-0 την Ινδία και 1-0 το Μπαχρέιν. Στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ έκανε μόλις μία νίκη και εφτά ΄ξττες και φυσικά τερμάτισε τελευταία στην βαθμολογία, πίσω από αρκετές ομάδες και μάλιστα επίσης από την Εσθονία. Σχεδλόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών της αποστολής ανήκουν σε συλλόγους του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Λευκορωσία δεν θα έχει τους βασικούς επιθετικούς Βιτάλι Λισακόβιτς και Μακσίμ Σκάβις, οι οποίοι και οι δύο απουσιάζουν από τη διεθνή αποστολή. Ο Αντρέι Σολοβέι θα είναι ο βασικός επιθετικός, ο οποίος σκόραρε κόντρα στο Μπαχρέιν τον Μάρτιο ενώ ο Πάβελ Σέντκο θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή.

Η Σλοβακία έπεσε κατηγορία στο προηγούμενο Nations League , όμως τώρα έχει την δυνατότητα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο με Λευκορωσία, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν, όπου είναι το φαβορί. Η Σλοβακία θέλει να ανακάμψει μετά τον υποβιβασμό της και να ξεκινήσει με νίκη στο ουδέτερο της Σερβίας.

Οι Φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη τους με 2-0 εκτός έδρας με τη Φινλανδία σε φιλικό τον Μάρτιο είναι το φαβορί και θέλουν ξεκινήσουν την νέα διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα από την αρχή. Αρχηγός της Σλοβακίας θα είναι και σε αυτόν τον αγώνα ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Σκρίνιαρ, Επίσης γνωστά ονόματα είναι ο μέσος Λομπότκα της Νάπολι, ο έμπειρος ακραίος μπακ Πέκαρικ της Χέρτα, ο επιτελικός Κούτσκα της Γουότφορντ, αλλά και ο μέσος Ντούντα της Χέρτα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρώτη φορά στις 27 Μαρτίου του 1996 με την Σλοβακία να νικά σε φιλικό με 4-0, ενώ το 2015 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Σλοβακία νίκησε στο Μίνσκ με 3-1 αλλά ηττήθηκε στην Μπρατισλάβα με 1-0

Πρόταση: 2

 

 

(Visited 251 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x