ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ενβιγκάδο – Μεντεγίν  

Κολομβία: Ενβιγκάδο – Μεντεγίν  
Spread the love

Χωρίς βαθμό η Ενβιγκάδο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του αουτσάιντερ στον 2ο όμιλο, την στιγμή που με νίκη η Μεντεγίν θα διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης, στη μάχη που δίνει για την 1η θέση με την σκληροτράχηλη Ντεπόρτες Τολίμα.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Ο 1ος όμιλος αποτελείται από τις Μιγιονάριος, Ατλέτικο Νασιονάλ, Τζούνιορ και Μπουκαραμάνγκα και ο 2ος από τις Μεντεγίν, Λα Εκιδάδ, Ντεπόρτες Τολίμα και Ενβιγκάδο, με την πρόκριση στον τελικό στις νικήτριες αυτών. Να τονιστεί επίσης, πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές στον 2ο όμιλο, με τη Ντεπόρτες Τολίμα και τη Μεντεγίν να έχουν από τέσσερις βαθμούς, στην 3η θέση η Λα Εκιδάδ με τρεις, ενώ μηδέν για την Ενβιγκάδο.

Επιτυχία και μόνο για την Ενβιγκάδο η 6η θέση στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα και η συμμετοχή της στα πλέι οφ, με αυτό πάντως να είναι και το ταβάνι της, καθώς με δύο ήττες επιβεβαίωσε όπως προαναφέρθηκε τον τίτλο του αουτσάιντερ στον 2ο όμιλο. Βαρύ 1-4 στην πρεμιέρα των πλέι οφ φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα, ενώ 0-2 την περασμένη εβδομάδα στη Μπογκοτά από τη Λα Εκιδάδ, με τον ρόλο της πλέον καθαρά ρυθμιστικό. Στην άλλη πλευρά, 2-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Λα Εκιδάδ, ενώ 0-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο η Μεντεγίν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τόσο τις ευκαιρίες της, όσο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το πενήντα επτά.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ενβιγκάδο, δέκα για τη Μεντεγίν και τέσσερις ισοπαλίες, στις 17 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πολιντεπορτίβο Σουρ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιτυχία για την Ενβιγκάδο η συμμετοχή της στα πλέι οφ, με αυτό όμως να είναι και το ταβάνι της. Επιλογή μου το «διπλό», εκτιμώντας πως αν η Μεντεγίν είναι πιο εύστοχη σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα, θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Εκτίμηση:  2

(Visited 263 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x