Spread the love

Η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (18:30) στο πλαίσιο του Game 4 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, με τις δύο ομάδες να θέλoyn πάση θυσία τη νίκη, η καθεμία για τον δικό της λόγο.

Για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντέδρασε μετά την ήττα στη Λάρισα και έκανε το 2-1 στο ΟΑΚΑ, η εν λόγω αναμέτρηση αποτελεί το πρώτο… match ball, καθώς με νίκη θα κάνει το 3-1 και θα περάσει εκείνος στους τελικούς της Stoiximan Basket League, εκεί που ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη η Λάρισα, η οποία επικράτησε στο Game 2 στην έδρα της, θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη στο κλειστό της Νεάπολης και να επιστρέψει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που, φυσικά, αποτελεί το αουτσάιντερ.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Βόβορας θα έχει στη διάθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης. Αντιθέτως, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή ο Βασίλης Καββαδάς, που είναι ανέτοιμος.

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, οι τελικοί με τον Ολυμπιακό θα αρχίσουν την Τετάρτη στο ΣΕΦ, ενώ αν επικρατήσει η Λάρισα τότε θα υπάρξει πέμπτο ματς που θα γίνει την Τετάρτη (19:30).

Ας παίξουμε όμως στοίχημα!

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν πάει ψηλά στο σκορ, κάτι που περιμένουμε να συμβεί και στο σημερινό ματς.

Έτσι θα σας προτείνουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδιασμό με το Όβερ 160,5, επιλογή που τη βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση!

Πρόταση νίκη Παναθηναϊκού και όβερ 160,5 πόντοι με απόδοση 2.05

Στα ειδικά τώρα, εκεί όπου θα πάμε στον Παναθηναϊκό και τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος είναι ο σταρ της ομάδας και εκείνος πάνω στον οποίο στηρίζει ΠΟΛΛΑ ο κόουτς Βόβορας. Περιμένουμε πως θα πάρει αρκετές προσπάθειες και το Όβερ 14,5 πόντου, παρότι σε σχετικά χαμηλή απόδοση, είναι εξαιρετική περίπτωση για να ποντάρουμε.

Πρόταση Νεμάνια Νέντοβιτς Όβερ 14,5 πόντοι με απόδοση 1.60

(Visited 97 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x