ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Αλντοσίβι

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Αλντοσίβι
Spread the love

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με το τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», εκεί όπου η Αρχεντίνος Τζούνιορς φιλοξενεί την Αλντοσίβι.

Επιτυχία σίγουρα για την Αρχεντίνος Τζούνιορς η 4η θέση στον 1ο όμιλο της Λίγκα Προφεσιονάλ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η συμμετοχή στα πλέι οφ, έστω και αν το κατάφερε με δραματικό τρόπο στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Μια θέση που «έκλεψε» ουσιαστικά από την Χιμνάσια Λα Πλάτα, με ένα γκολ επτά λεπτά πριν το φινάλε στο 2-1 της τελευταίας αγωνιστικής στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την αδιάφορη Ουνιόν Σάντα Φε. Έκπληξη ακολούθως στα προημιτελικά των πλέι οφ μέσα στην έδρα της Εστουδιάντες, την οποία ξεπέρασε στα πέναλτι, ενώ αποκλεισμός στα ημιτελικά στην ίδια διαδικασία από τη νεοφώτιστη Τίγκρε.

Στον αντίποδα, επιτυχία σίγουρα και για την Αλντοσίβι η 4η θέση στον 2ο όμιλο της Λίγκα Προφεσιονάλ και η συμμετοχή της στα πλέι οφ, κάτι που κατάφερε μάλιστα παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με τρεις συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την Ουρακάν, 1-2 στην συνέχεια στη  Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες, ενώ εντός 1-2 στο φινάλε από την Αρσενάλ. Πολύ δύσκολη όμως η αποστολή της στα προημιτελικά των πλέι οφ στην έδρα της Ράσινγκ, εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από την «ακαδημία» με το βαρύ 0-5. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η προ λίγων ημερών απρόσμενη παραίτηση του Μάρτιν Παλέρμο, με χρέη υπηρεσιακού σήμερα, από τον 49χρονο Φάμπιο Φερνάντες.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Αρχεντίνος Τζούνιορς και τρεις για την Αλντοσίβι, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ακούγεται κλισέ αλλά οι πρεμιέρες σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, όχι μόνο της Αργεντινής, κρύβουν παγίδες. Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως η Αρχεντίνος Τζούνιορς θα μπει με το δεξί, καθώς η Αλντοσίβι είναι ομάδα στα μέτρα της, εκτιμώντας επιπλέον πως πολύ πιθανό οι φιλοξενούμενοι να είναι επηρεασμένοι από την απρόσμενη φυγή του Παλέρμο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 223 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x