ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Βάσκο  

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Βάσκο  
Spread the love

Ένα από τα πιο δυνατά ματς του σημερινού προγράμματος στο «Αφλίτος» του Ρεσίφε, με την τοπική Ναούτικο στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και την Βάσκο στην 4η με 18.

Σπουδαίο 2-1 για τη Ναούτικο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπρούσκε, με την ομάδα του Ρεσίφε να πανηγυρίζει το δεύτερο φετινό της «διπλό», πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Με το αποτέλεσμα αυτό επίσης έκανε άλμα στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις μία νίκη πάντως στο Ρεσίφε, το 2-0 σε βάρος της Οπεράριο, σε πέντε συνολικά ματς στο φετινό πρωτάθλημα (1-2-2), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 φιλοξενώντας την Γκρέμιο, με την Βάσκο στην 4η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (4-5-0). Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι με την Γκρέμιο, με το 0-0 πάντως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Σπουδαιότερη πάντως όλων από την Βάσκο, η οποία άγγιξε το γκολ λίγο πριν το φινάλε, σε μια φάση όπου είδε τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της Γκρέμιο. Τέσσερις ισοπαλίες επίσης, σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από το Ρίο, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Χιλιανός επιθετικός Παλάσιος.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Ναούτικο, δύο για την Βάσκο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρεσίφε.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Ναούτικο, μάλιστα όχι αποτελεσματική όσο άλλες χρονιές στο Ρεσίφε, με την αήττητη Βάσκο να έχει το προβάδισμα στη μεταξύ τους μονομαχία. Το 2,70 μάλιστα που την συνοδεύει, από τις τιμές που λέμε πως αξίζουν το ρίσκο, τουλάχιστον βάσει των παραπάνω, ακόμα και αν δεν επαληθευτούν.

Εκτίμηση:  2

(Visited 243 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x