ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Μιγιονάριος

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Μιγιονάριος
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα και τυπικής διαδικασίας το ματς στο «Αλφόνσο Λόπες» της Μπουκαραμάνγκα, καθώς τόσο η ομώνυμη ομάδα όσο και η Μιγιονάριος έχουν αποκλειστεί.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Ο 1ος όμιλος αποτελείται από τις Μιγιονάριος, Ατλέτικο Νασιονάλ, Τζούνιορ και Μπουκαραμάνγκα και ο 2ος από τις Μεντεγίν, Λα Εκιδάδ, Ντεπόρτες Τολίμα και Ενβιγκάδο, με την πρόκριση στον τελικό στις νικήτριες αυτών. Στην 1η θέση του 1ου ομίλου μετά την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών η Ατλέτικο Νασιονάλ με εννέα βαθμούς, στην 2η θέση η Τζούνιορ με οκτώ, στην 3η με έξι η Μιγιονάριος, ενώ 4η με τρεις η Μπουκαραμάνγκα.

Επιτυχία και μόνο η παρουσία της Μπουκαραμάνγκα στα πλέι οφ, εκεί όπου ήταν δεδομένο πως δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην κυπελλούχο Κολομβίας, Ατλέτικο Νασιονάλ και τις σαφώς ανώτερες Τζούνιορ και Μιγιονάριος. Δεδομένο επίσης πως θα έπαιζε ρυθμιστικό ρόλο, κάτι που έκανε, καθώς η μοναδική της νίκη την 2η αγωνιστική, το εντός 2-0 σε βάρος της Τζούνιορ, καθορίζει αυτή την στιγμή τη μάχη της 1ης θέσης, καθώς αναγκάζει σήμερα την ομάδα της Μπαρανκίγια να ψάξει μόνο το τρίποντο στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Στην άλλη πλευρά, απογοήτευση σίγουρα στη Μιγιονάριος, καθώς θα μπορούσε σήμερα με νίκη να σφραγίζει την 1η θέση. Η ατυχία, η εκνευριστική αστοχία και τα δοκάρια όμως στο 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ατλέτικο Νασιονάλ, όχι μόνο της στέρησαν δύο βαθμούς χρυσάφι, αλλά την άφησαν οριστικά εκτός.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπουκαραμάνγκα, τρεις για τη Μιγιονάριος και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφόνσο Λόπες».

Εκτίμηση μου, πως μεγαλύτερο πλέον είναι το κίνητρο για τους γηπεδούχους, για μια επιτυχία κόντρα σε ένα σαφώς ανώτερο αλλά απογοητεύμενο αντίπαλο , έστω και για το γόητρο.

Εκτίμηση: 1X

(Visited 208 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x