Uncategorized

Iσλανδία: Φραμ-Βεστμαναέγιαρ

Iσλανδία: Φραμ-Βεστμαναέγιαρ
Spread the love

Στο Ρεικιαβικ , η Φραμ φιλοξενεί την  ουραγό Βεστμαναέγιαρ.

Οι γηπεδούχοι έχουν 9 βαθμούς και κατοικοεδρεύουν στην  8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς . Μετρά 2-3-2 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει  και μάλιστα τα πέντε πιο πρόσφατα δεν έχουν απλά επιβεβαιώσει αλλά …παράεπιβεβαιώσει τα πολλά γκολ.Με τα τέσσερα από τα πέντε να  έρχονται και στο over 3.5 . Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-2 με την Ακουρέρι, εκεί όπου προηγήθηκε με 2-0 , αλλά δεν άντεξε την πίεση και τελικά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Εκρτός έχει 1-2-3,ενώ εντός μετρά 1-1-1.

Η Βεστμαναέγιαρ είναι η χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Είναι ουραγός και  με 3 βαθμούς απο ισάριθμες ισοπαλίες, η μία εκτός και  οι άλλες δύο εντός.  Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ,ενώ εκτός έδρας έχει 0-1-3.

Προϊστορία: Από το 2012 που η Φραμ νίκησε για τελευταία φορά σε οποιαδηποτε διργάνωση έχουν επιβεβαιωθεί  τέσσερις ισοπαλίες καιδύο ήττες με το ίδιο σκορ(0-1).

Εκτίμηση: Η Φραμ μοιάζει φαβορί κόντρα στο χάλι της Βεστμαναέγιαρ, αλλά σε κάθε περίπτωση η προϊστορία είναι κάτι που με κολλάει στον άσο. Για αυτό και θα ρισκάρω με τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

(Visited 123 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x