ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Ίντερ Μαϊάμι- Μινεσότα

MLS : Ίντερ Μαϊάμι- Μινεσότα
Spread the love

Στο Μαϊάμι η Ίντερ καλείται να προασπίσει ένα αήττητο πέντε αγώνων που διατηρεί στην έδρα της απέναντι στην Μινεσότα η οποία συνεχίζει να έχει αρκετές απουσίες στην 11άδα της λόγω τραυματισμών και αποβολών αλλά έστω και έτσι θα επιδιώξει να αποφύγει μια 3η συνεχόμενη ήττα μακριά από την έδρα της που θα την κρατήσει χαμηλά στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Φιλ Νέβιλ , πρώην συμπαίκτης και κολλητός του προέδρου του συλλόγου Ντέιβιντ Μπέκαμ από την σειρά του 92΄ στα νεανικά κοινά τους χρόνια στην Man. Utd , δηλώνει ευχαριστημένος από την καλή δουλειά που κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο αφού με συγκομιδή 18 βαθμών σε 15 αγώνες είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας στην Ανατολική περιφέρεια.

Ειδικά μέσα στην έδρα τους για το πρωτάθλημα είναι αήττητοι σε πέντε αγώνες με απολογισμό 4-1-0 αφού η πιο πρόσφατη ήττα τους μπροστά στο κοινό τους ήταν από το Χιούστον με 1-3 στις αρχές Απριλίου.

Η Μινεσότα με 3/15 κερδισμένους βαθμούς μακριά από την έδρα της από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και συνολικά 18 πόντους είναι στην 11η θέση της Δυτικής περιφέρειας και χωλαίνει όποτε καλείται να αγωνιστεί εκτός έδρας.

Η ομάδα του Άντριαν Χιθ μπαίνει στην εν λόγω αναμέτρηση με μόλις 1/7 νίκες έχοντας συνάμα χάσει στα πέντε από αυτά.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο πρωτάθλημα στο παρελθόν.

* Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ ανά 90λεπτο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους εντός έδρας ενώ την ίδια ώρα τα 5/6 αντίστοιχα μπροστά στο κοινό τους έχουν λήξει με πάνω από δυο γκολ και στα οποία είναι αήττητοι.

Αντίστοιχα η Μινεσότα μακριά από το Allianz Field χάνει πολύ από την δυναμική της. Σε πιο μια συντηρητική προσέγγιση θα αγοράσω εδώ το 1Χ με το Over 1,5 στο 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 301 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x