ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σούπερ Λιγκ Κίνας: Σαντόνγκ-Χενάν(13.30)

Σούπερ Λιγκ Κίνας: Σαντόνγκ-Χενάν(13.30)
Spread the love

Στο  Wuyuan River Stadium Field 2  η Σαντόγκ κοντράρεται  με τη Χενάν .

Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Κίνας.  Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με τη γηπεδούχο να προέρχεται από την πρώτη  της ήττα, μετά από τρεις σερί νίκες, οι δύο εντός και σερί και μάλιστα με εντυπωσιακές νίκες  κόντρα στη Γιατάι (4-0) και τη Ντάλιαν (3-0) .Εκτός έδρας  η ήττα με 2-0 απο τη Ζεζιάνγκ ,χάλασε λίγο το καλό κλίμα.  Πάντως, το καλό για την ομάδα του Χάο Γουέι(προπονητής) και βέβαια του Βέλγου Φελαινί  είναι πως η έδρα είναι κάστρο(3 στα 3 και χωρίς να παραβιαστεί η εστία της).

Η Χενάν  είναι αήττητη, μέχρι τώρα , στο Πρωτάθλημα με 4-2-0 με το εκπληκτικό της υπόθεσης να έχει να κάνει με το ότι βάσει προγράμματος ξεκίνησε με τρία σερί εντός και τώρα παίζει ρτο  τέταρτο σερί εκτός!  Σε αυτό το διάστημα όχι μόνο είναι αήττητη(2-1-0) ,αλλά δεν έχει δεχτεί και γκολ!! Οι Βραζιλιάνοι ,Καράνγκα(5 γκολ) και Ντουράντο(3γκολ)  είναι σε τρομεή κατάσταση, ενώ βοηθάει πολύ ο μέσος Μιέρσεβσκι. Eκτός ο τιμωρημένος μέσος Μα

Προϊστορία: 9-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις  ,τελευταίο διπλό το 2009.

Εκτίμηση: Θα πάω με την προϊστορία παρά με τη δυναμική τη φετινή κάθε μιας ομάδας υπό την έννοια ότι πιο πολύ μπερδευόμαστε έτσι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 Η 2-3 τέρματα

(Visited 81 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x