ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

SuperLeague Κίνας: Γκουανγκζου fc -Γουχάν Three Towns

SuperLeague Κίνας: Γκουανγκζου fc -Γουχάν Three Towns
Spread the love

Στο  Jinzhou Stadium  η Γκουανγκζού FC  φιλοξενεί την Γουχάν three towns.

 

Oι γηπεδούχοι, που έχουν κατακτήσει 8 Πρωταθλήματα Κίνας, το τελευταίο το 2019, έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα το Πρωτάθλημα με αποτέλεσμα  να βρίσκονται στην 3η θέση από το τέλος. Μετρούν  μία νίκη, αυτή κόντρα στη Χέμπει, με 1-0 εντός έδρας ,ενώ γενικά η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στην ισορροπία της, στις γραμμές  έχοντας δεχτεί στα πρώτα έξι ματς  δέκα γκολ και έχει βάλει δύο ,αυτά μάλιστα είναι σερί. Μετά το 1-0 που κέρδισε έχασε με 2-1 από τη Σανγκάη Σενχούα.   Στα τρία ματς που έχει παίξει εντός έδρας, έχει καταφέρε  ισάριθμα 0-1 τέρματα με με δύο ισοπαλίες και μάι νίκη.

Η Γουχάν three towns  είναι  στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από  την Σενχούα που έχει ένα ματς  περισσότερο. Είναι αήττητη με 5-1-0 στο Πρωτάθλημα, έχοντας ισοπαλία με τη Σενχούα (1-1). Εκτός έδρας έχει 2-1-0 ,με τις δύο νίκες στο over 3.5  κ την ισοπαλία στο σύνολο τερμάτων  2-3.  Πιο πρόσφατες οι δύο νίκες, εντός έδρας, κόντρα σε Σανγκάη Πορτ (2-1) και Χέμπει (5-0).

Προϊστορία: Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Γουχάν νίκησε με 6-0.

Εκτίμηση: Η Γκουανγκζου FC ψάχνει την ισορροπία της η Γουχάν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα πάω με την κόντρα του άσου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2  

(Visited 115 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x