ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS: Σάρλοτ- Όστιν

MLS: Σάρλοτ- Όστιν
Spread the love

Οι δυο νεοσύστατες ομάδες στο MLS η Σάρλοτ και η Όστιν έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην 10η θέση της Ανατολής αλλά με πολύ καλό ρεκόρ εντός έδρας και τους φιλοξενούμενους να είναι 3οι στην Δύση και με θετικό πρόσημο στις μέχρι τώρα “εξορμήσεις” τους.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν το 2ο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην Ανατολική περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα σε 8 ματς έχουν κερδίσει στα 6 και έχουν χάσει στα δυο. Επίσης έχουν σκοράρει 11 γκολ μπροστά στο κοινό τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι 18 βαθμοί συγκομιδή στην Βόρεια Καρολίνα είναι ο “οδηγός” τους για να αναρριχηθούν πιο ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσουν μεγαλύτερα πράγματα.

Εκτός έδρας έχουν μαζέψει μόλις δυο βαθμούς σε 9 “εξορμήσεις” τους και φαίνεται πως ούτε ο προσωρινός προπονητής Κριστιάν Λατάντζιο , ανέλαβε στην θέση του Ισπανού Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μπορεί να στρώσει την κατάσταση στην παρούσα φάση.

Οι Τεξανοί δείχνουν μια βελτίωση και εξέλιξη στο παιχνίδι τους αφού έχουν μαζέψει βαθμούς στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και όπως είναι φυσικό ο τεχνικός Τζόσουα Βόλφ δηλώνει ικανοποιημένος από την αποφασιστικότητα και το πάθος που βγάζει η ομάδα του στο τερέν.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έφεραν 2-2 κόντρα στο Ντάλας σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 αλλά τελικά με αντεπίθεση διαρκείας σκόραραν δυο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και έσωσαν έτσι τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μακριά από την έδρα τους μέσα στο 2022 έχουν μαζέψει 13 βαθμούς ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα 8/12 γκολ που έχουν σκοράρει έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έδρας έχουν καταγράψει 31 (!) τελικές σε οχτώ 90λεπτα και είναι στην 2η θέση της σχετικής λίστας πίσω από το Λος Άντζελες.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν για το MLS.

* Ο 12ος παίκτης για την Σάρλοτ είναι αναμφισβήτητα ο κόσμος της αφού εντός έδρας έχει κερδίσει 6/7 παιχνίδια στην κατηγορία. Η Όστιν ωστόσο είναι μια μαχητική ομάδα που μπορεί να μην της περισσεύει το ταλέντο αλλά βγάζει πάθος και δυναμισμό στο γρασίδι. Αγοράζω μονάχα το Gοal (1,70) εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 228 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x