ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο

Αργεντινή: Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο
Spread the love

Στο «Χιγάντε Ντε Αρογίτο» το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με την Ροζάριο Σεντράλ να θέλει την επιστροφή της στα τρίποντα και να βελτιώσει φυσικά την βαθμολογική της εικόνα, την στιγμή που θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο μικρό αήττητο της σερί.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ροζάριο Σεντράλ, μετά και το 1-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της ουραγού Αλντοσίβι και τέσσερις μόλις βαθμοί γενικότερα στις έξι πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα του 38χρονου Κάρλος Τέβες στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παθητική εμφάνιση από την Ροζάριο Σεντράλ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Αλντοσίβι, στο οποίο βρέθηκε δίκαια 0-1 πίσω στο σκορ. Βελτιωμένη στην συνέχεια στην επανάληψη, φτάνοντας στο 1-1 με κοντινό πλασέ του Μπάες στο εξήντα δύο, αδυνατώντας όμως να πάρει έστω τον ένα βαθμό, με το 1-2 για την αντίπαλο της, κόντρα στην ροή του αγώνα, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Μόνο ήττες πλέον, μετά και το αποτέλεσμα αυτό μακριά από το γήπεδο της (0-0-3), με τους τέσσερις βαθμούς που έχει να έχουν έρθει στο «Χιγάντε Ντε Αρογίτο».

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ράσινγκ, με την Σαρμιέντο όχι μόνο αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, έχοντας προηγηθεί το εντός 3-1 με την Πατρονάτο και το 0-0 στην έδρα της Πλατένσε, αλλά να προσθέτει και πέντε πολύτιμους βαθμούς, καθώς βρίσκεται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Ικανοποιημένη πάντως η Σαρμιέντο από το 1-1 στο ματς με την Ράσινγκ, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να έχει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο βρέθηκε έστω και προσωρινά μπροστά στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, από πέναλτι του Τόρες στο πενήντα, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

Προϊστορία: Μοιρασμένο απόλυτα το ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στο «Χιγάντε Ντε Αρογίτο», με 1-0 για την Σαρμιέντο το 2012, 1-1 το 2015, ενώ 1-0 για την Ροζάριο Σεντράλ το 2016.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και στο ότι η Ροζάριο βελτιώνει αισθητά την αγωνιστική της εικόνα στο «σπίτι» της, εκτιμώντας πως μπορεί να επιστρέψει έστω και δύσκολα στα τρίποντα, καθώς η Σαρμιέντο τρέχει μεν μικρό αήττητο σερί, αλλά είναι αντίπαλος στα μέτρα της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.243 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x