ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Λοντρίνα    

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Λοντρίνα    
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, καθώς η ισόβαθμες Σπορτ και Λοντρίνα βρίσκονται στο -7 από τις θέσεις της ανόδου, έχοντας όμως και ένα αγώνα λιγότερο και δεν θέλουν να χάσουν φυσικά την επαφή τους με την πρώτη τετράδα.

Λευκή ισοπαλία για την Σπορτ την περασμένη εβδομάδα στο Ρίο με την Βάσκο, με την ομάδα του Ρεσίφε πάντως ικανοποιημένη λογικά από τη μοιρασιά των βαθμών, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο -4 από την πρώτη τετράδα και παρέμεινε χωρίς τρίποντο για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Κολλημένη με τις ισοπαλίες αυτό το διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί, το εντός 0-0 με την Γκρέμιο, το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Ναούτικο, το 0-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε και το 1-2 στο Μπέλο Οριζόντε από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Σπορτ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό σε βάρος της τοπικής Σαπεκοένσε, με τη Λοντρίνα να πανηγυρίζει το δεύτερο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα. Τρομερά αποτελεσματική στο ματς στο Σαπεκό, «τιμωρώντας» την Σαπεκοένσε, με τα κοντινά πλασέ των Μιραντίνια και Κουτίνιο στο είκοσι οκτώ και το πενήντα έξι και το πέναλτι του Ζοάο Πάουλο, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Άξιο αναφοράς, πως δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε επτά ματς μακριά από το γήπεδο της, μετρώντας δύο νίκες, με το 3-0 σε βάρος της Σαπεκοένσε και πέντε ήττες, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-2 για την Σπορτ Ρεσίφε το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Λοντρίνα.

Κολλημένη με τις ισοπαλίες όπως προαναφέρθηκε η Σπορτ και χωρίς τρίποντο για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά η αλήθεια είναι πως έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς είχε τέσσερα ντέρμπι (Γκρέμιο, Ναούτικο, Κρουζέιρο και Βάσκο). Εκτίμηση μου, πως κόντρα στην αξιόμαχη μεν αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο ταβάνι Λοντρίνα, μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.703 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x