ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League : Παρτιζάνι – Σαμπουρτάλο

Conference League : Παρτιζάνι – Σαμπουρτάλο
Spread the love

Η Παρτιζάνι κατάφερε να νικήσει στο πρώτο ματς μέσα στην Τιφλίδα και έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε ο Τσάρα στο 47ο λεπτό και έτσι η ομάδα του Ντρίταν Μεχμέτι επικράτησε 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Γεωργία.

Πλέον θέλει μόνο να μην ηττηθεί για να περάσει στην επόμενη φάση έχοντας στο μυαλό της ότι πέρυσι αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από τη Βασιλεία.

Πάντως η καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της σημειώθηκε την σεζόν 2016-17 όταν και αποκλείστηκε στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ από την Κράσνονταρ. Στα αγωνιστικά εκτός δράσης είναι ο βασικός τερματοφύλακας Χότζα

Επίσης εκτός από το προηγούμενο ματς έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς που έχει παίζει στην διοργάνωση ενώ έχει και 3 στα 5 over 2.5

Απο την άλλη η Σαμπουρτάλο δεν άξιζε πάντως την ήττα βάσει συνολικής εμφάνισης στο πρώτο παιχνίδι γιατι είχε πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ σε όλη την διάρκεια του αγώνα
Το πρωτάθλημα της Γεωργίας αρχίζει και πάλι στις 13 Αυγούστου ενώ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με 30 βαθμούς έπειτα από 20 αγωνιστικές.

Να σημειώσουμε ότι την σεζόν 2020-21 αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αγώνας είναι ρεβάνς για τον 1ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σαμπουρτάλο με ένα γκολ διαφορά μετά τη λήξη του 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Το ματς είναι χωρίς VAR.

Πρόταση: γκολ – γκολ 

(Visited 246 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x