ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2022 Γυναικών : Γαλλία- Βέλγιο

Euro2022 Γυναικών : Γαλλία- Βέλγιο
Spread the love

Η Γαλλία έχει συμπληρώσει 15 νικηφόρα παιχνίδια , συμπεριλαμβανομένου και των φιλικών, μετά και την εντυπωσιακή της πρεμιέρα όπου συνέτριψε την Ιταλία με 5-1!

Το πιο εντυπωσιακό του πράγματος είναι πως σε αυτά τα 15 παιχνίδια έχουν σκοράρει 67 γκολ αφού στα 10/15 έχουν επιτευχθεί 3,5.

Οι Γαλλίδες πάτησαν τις Ιταλίδες με 5-1 σε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα , είναι χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0, και έχοντας συμπληρώσει 15 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις , εκ των οποίων στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έχουν πετύχει 16 γκολ, είναι λογικό να μπαίνουν και στο αποψινό ματς με περίσσια αυτοπεποίθηση και με πατημένο το γκάζι.

Το Βέλγιο δεν κατάφερε να “λυγίσει” την μαχητική Ισλανδία μένοντας στο 1-1 στο Α΄ ματς και πλέον οι πιθανότητες τους για μια διάκριση στα νοκ άουτ της εν λόγω διοργάνωσης έχουν ψαλιδιστεί.

Μην ξεχνάμε πως στα πρόσφατα τεστ που έδωσαν με αντιπάλους επιπέδου απέναντι στην Αγγλία και την Νορβηγία γνώρισαν ισάριθμες συντριβές με 3-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές εθνικές ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν μόλις μια φορά και πάλι Ιούλιο αλλά το 2017 σε φιλικό ματς με την Γαλλία να κερδίζει με 2-0 το Βέλγιο.

* Μεγάλο φαβορί με βάση όσων είδαμε στην πρεμιέρα αλλά και γενικότερα είναι οι Γαλλίδες. Ωστόσο έχει μεγάλη αξία εδώ και το Over 2,5 αφού η Γαλλία αριθμεί 10/15 Over 3,5 και το Βέλγιο έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ. Πάμε με το combo του Άσου με το Over 3,5 σε απόδοση 2,20.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 3,5

(Visited 217 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x