ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Σούντσβαλ – Χάκεν

Σουηδία: Σούντσβαλ – Χάκεν
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Σούντσβαλ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην γραμμή των μπαράζ παραμονής και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Χάκεν στην 2η θέση και με στόχο το τρίποντο με το οποίο θα ανακτήσει την κορυφή.

Βαρύ 2-5 για την Σούντσβαλ στο πρώτο της ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Τζουργκάρντεν, συνεχίζοντας όμως με τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς που ακολούθησαν. Επικράτηση με 2-1 αρχικά φιλοξενώντας τη Μάλμε, πραγματοποιώντας την ανατροπή, έχοντας «ήρωα» τον γκολκίπερ Άντερσον, ο οποίος κατέβασε, χωρίς υπερβολή, τα ρολά, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βέρναμο όπου όχι μόνο ισοφάρισε στο πενήντα έξι, αλλά λίγο έλειψε να φέρει και σε αυτό το ματς τα πάνω κάτω. Τρεις νίκες και τέσσερις ήττες για την Σούντσβαλ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Αμερικάνος μέσος Κορόνα.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό 2-2 αρχικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στην έδρα της Χάμαρμπι, σε ένα ματς στο οποίο η Χάκεν βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο εξήντα και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της όχι μόνο να μειώνει στο ογδόντα τρία, αλλά και να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν το φινάλε. Απώλεια βαθμών στην συνέχεια στο γήπεδο της και το 1-1 με την Έλφσμποργκ, ενώ 2-1 με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μιάλμπι, παρά την κακή της εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Χάκεν, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Χάκεν και δύο ισοπαλίες, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Σούντσβαλ.

Η Σούντσβαλ έδειξε τα δόντια της με τη Μάλμε και δεν θα είναι τόσο εύκολος αντίπαλος για την Χάκεν, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G & Over 2,5

(Visited 1.171 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x