ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Μπόκα Τζούνιορς   

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Μπόκα Τζούνιορς   
Spread the love

Σπουδαίο ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην κορυφή, την στιγμή που η Μπόκα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα και να μαζέψει τα κομμάτια της από τον οδυνηρό αποκλεισμό στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τα «κόκκινα μικρόβια» να επικρατούν 2-1 αρχικά στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, 2-1 στην συνέχεια στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Τίγκρε, ενώ εκτός 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική το Σάββατο που μας πέρασε με τη Μπαράκας. Μόνο ψεγάδι, το 0-1 από τη Ντεφένσα ενδιάμεσα αυτών και ο αποκλεισμός στο κύπελλο στην φάση των «16». Πέναλτι του Βέρα και 1-0 για την Αρχεντίνος Τζούνιορς στο ματς με τη Μπαράκας στο δέκατο έκτο λεπτό, με άμεση όμως την «απάντηση» των γηπεδούχων, με το 1-1 στο είκοσι δύο. Παρ’ όλα αυτά, πιο αποτελεσματική η Αρχεντίνος Τζούνιορς στην συνέχεια, με το 2-1 με κοντινή κεφαλιά του Βέρα στο ογδόντα και το 3-1 με πλασέ του Ερέρα από το ύψος περίπου του πέναλτι, στις καθυστερήσεις.

Στην άλλη πλευρά, η Μπόκα Τζούνιορς ζορίστηκε αρκετά το Σάββατο που μας πέρασε στο «Μπομπονέρα» με την Ταγέρες, την οποία όμως κατάφερε να λυγίσει με πέναλτι του Ρόχο δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Νωρίτερα πάντως, αρκετή πίεση στη Μπόκα Τζούνιορς, ειδικά μετά το πρώτο της χαμένο πέναλτι στο ματς από τον Μπενεντέτο στο έβδομο λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό επίσης, η Μπόκα επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ήττες στο πρωτάθλημα, το εντός 0-3 από τη Μπάνφιλντ και το 1-2 στην έδρα της Σαν Λορέντζο και ο αποκλεισμός στην διαδικασία των πέναλτι μέσα στο «Μπομπονέρα» από την Κορίνθιανς.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αρχεντίνος, μία για τη Μπόκα και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Σε πολύ καλή κατάσταση η Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά ποτέ δε μπορείς να πηγαίνεις εύκολα κόντρα τη Μπόκα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.587 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x