ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Φορταλέζα

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Φορταλέζα
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Μπραγκαντίνο, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την εντός επικίνδυνης ζώνης και προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Φορταλέζα, με την ομάδα της Μπραγάνσα να ψάχνει το τρίτο της συνεχόμενο τρίποντο.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Μπραγκαντίνο, με την ομάδα της Μπραγάνσα όχι μόνο να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά να στοχεύει πλέον σε κάτι περισσότερο από την 8η θέση, μετά το επιβλητικό 4-0 αρχικά φιλοξενώντας την Αβαΐ και το 3-0 ακολούθως της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της τοπικής Αμέρικα. Εκρηκτικό ξεκίνημα για τη Μπραγκαντίνο στο ματς στο Μπέλο Οριζόντε με την Αμέρικα Μινέιρο, καθώς η ομάδα της Μπραγάνσα βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο έβδομο μόλις λεπτό με σκόρερ δις τον Αλεράντρο. Το 3-0 ακολούθως λίγο πριν εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (41΄), ενώ σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο δεύτερο ημίχρονο, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Μπραγκαντίνο, η οποία είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Ναμπιζάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, πολύτιμο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι παραμονής στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έστω και με σύμμαχο την τύχη, με το οποίο η Φορταλέζα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στην προτελευταία θέση βέβαια και στο -5 από την γραμμή της παραμονής, αλλά θετικό το ότι έβαλε επιτέλους πλάτη κάποια ομάδα, καθώς ήταν από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος ουραγός. Κυρίαρχος και με σημαντικές ευκαιρίες η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο μεταξύ τους ντέρμπι, έχοντας μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, με την Φορταλέζα όμως να την «τιμωρεί» στην πρώτη της κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο, με ψύχραιμο εντός περιοχής πλασέ του Μοϊσές, στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό. Δύο νίκες και έξι ήττες για την Φορταλέζα, σε οκτώ ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Καστελάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπραγκαντίνο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Φορταλέζα, με 2-1 το 2020 και 3-0 το 2021.

Δείγμα ανάκαμψης για τη Μπραγκαντίνο οι δύο νίκες με την Αβαΐ και την Αμέρικα Μινέιρο, εκτιμώντας πως μπορεί να τριτώσει το καλό με την παθητική μακριά από το γήπεδο της Φορταλέζα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.092 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x