ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μιγιονάριος – Ενβιγκάδο  

Κολομβία: Μιγιονάριος – Ενβιγκάδο  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Μιγιονάριος φιλοξενώντας στο «Ελ Καμπίν» την Ενβιγκάδο, με την σπουδαία ομάδα της Μπογκοτά να θέλει να σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα Απερτούρα στο γήπεδο της.

Στη 1η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Μιγιονάριος, με την ομάδα της Μπογκοτά όμως να αποτυγχάνει στην συνέχεια να πάρει την πρωτιά στον όμιλο της στα πλέι οφ και φυσικά στον τελικό του πρωταθλήματος. Μουδιασμένο μάλιστα το ξεκίνημα, καθώς ήταν «θύμα» έκπληξης στο «Ελ Καμπίν» τόσο στο 1-1 με τη Ντεπορτίβο Πάστο όσο και το 0-0 που ακολούθησε στο γήπεδο της με τη Μπουκαραμάνγκα. Παρ’ όλα αυτά, μετρίασε τις εντυπώσεις και έβγαλε σημάδια αντίδρασης, με το σπουδαίο 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στον αντίποδα, επιτυχία σίγουρα για την Ενβιγκάδο η 6η θέση στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα και η συμμετοχή της στα πλέι οφ, έστω και αν εκεί ήταν αναμενόμενο να μην καταφέρει κόντρα στη Ντεπόρτες Τολίμα, τη Λα Εκιδάδ και τη Μεντεγίν. Όσον αφορά το Κλαουσούρα, δύο εντός έδρας ισοπαλίες και ισάριθμοι οι βαθμοί της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με 0-0 με την Αμέρικα Κάλι και 2-2 με την Αλιάνσα Πετρολέρα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, ενώ βαρύ 0-4 ενδιάμεσα αυτών στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για τη Μιγιονάριος, μία για την Ενβιγκάδο και μία ισοπαλία, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά.

Εκτίμηση μου, πως η Μιγιονάριος, όχι μόνο θα σπάσει το ρόδι στο «Ελ Καμπίν», αλλά πολύ πιθανό να ξεσπάσει στην σημερινή της αντίπαλο.

Εκτίμηση:  1 & Over 2,5

(Visited 1.031 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x