ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Μάλμε – Σίριους  

Σουηδία: Μάλμε – Σίριους  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Μάλμε να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, έχοντας πάντως απέναντι ένα αντίπαλο που δεν έχει πίεση, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει ο επαναληπτικός με την Ζάλγκιρις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόλυτα δίκαιο 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Νόρσεπινγκ, με το οποίο η Μάλμε βρέθηκε στην 5η θέση και το -4 από την κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Χάκεν. Μπροστά στο σκορ η Μάλμε στο ματς με τη Νόρσεπινγκ στο δέκατο λεπτό, έχοντας μάλιστα στην συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες πριν να έρθει το 2-0 στο πενήντα επτά. Πιο μοιρασμένο το ματς ακολούθως στο τελευταίο ημίωρο, με το 2-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Ακολούθησε το 0-1 στη Λιθουανία από την Ζάλγκιρις, στην πρώτη μονομαχία τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σκορ που η Μάλμε θα κληθεί να ανατρέψει μεσοβδόμαδα στον επαναληπτικό στο γήπεδο της. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τη Μάλμε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Σκοπιανός μέσος Ράκιπ.

Στην άλλη πλευρά, απόλυτα δίκαιο 2-0 φιλοξενώντας την εκ των ουραγών Ντέγκερφορς, με την Σίριους αήττητη για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, βλέποντας να φτάνει εύκολα στον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την όσο το δυνατό πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Ανώτερη και με πολλές ευκαιρίες η Σίριους στο ματς με τη Ντέγκερφορς, με το 1-0 με εκτός περιοχής σουτ του Μάθισεν στο δέκατο έβδομο λεπτό και το 2-0 στο ογδόντα επτά με πλασέ του Χέλμποργκ από το ύψος περίπου του πέναλτι. Χαμένο πέναλτι μάλιστα στις καθυστερήσεις από τον Κουάκου, ο οποίος «νικήθηκε» από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σίριους, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μάλμε και δύο ισοπαλίες, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σίριους, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Με το μυαλό και στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάλμε, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα ένα αντίπαλο που δεν έχει πίεση και τρέχει μικρό αήττητο σερί. Ομάδα που σκοράρει μάλιστα η Σίριους, έχοντας βρει δίχτυα σε οκτώ συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, ανεξάρτητα αποτελέσματος, μπορεί να «βοηθήσει» να επιβεβαιωθεί το over 2,5 που θα είναι η επιλογή μου.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.233 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x