ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπρούσκε

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπρούσκε
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, με την τοπική Γκουαρανί στην προτελευταία θέση και τη Μπρούσκε στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό με την τοπική Σαπεκοένσε, με την Γκουαρανί στο φινάλε ευχαριστημένη με τη μοιρασιά των βαθμών. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Σαπεκοένσε, η οποία είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γκουαρανί, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Μπρούσκε, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), με επιτυχία θεωρητικά τόσο την πρώτη εξ αυτών στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, όσο και αυτή που ακολούθησε την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Γκρέμιο. Πιο απειλητική η Γκρέμιο στο μεταξύ τους ματς, ανοίγοντας το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (49΄). Παρ’ όλα αυτά, η Μπρούσκε όχι μόνο «απάντησε», έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα στο πενήντα τέσσερα, με κοντινή κεφαλιά του Γουάλας, αλλά κράτησε εύκολα στην συνέχεια τον βαθμό, καθώς η Γκρέμιο έψαξε το 1-2 κυρίως με μακρινά σουτ. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Μπρούσκε, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Γκουαρανί στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπρούσκε.

Το σημερινό είναι ματς από αυτά που η Γκουαρανί είναι «υποχρεωμένη» να κερδίσει στο γήπεδο της, ειδικά από την στιγμή που έχει απέναντι μια ομάδα, θεωρητικά, του επιπέδου της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 986 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x