ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Αλντοσίβι

Αργεντινή: Λανούς – Αλντοσίβι
Spread the love

Με στόχο να βάλει τέλος στον αγωνιστικό αλλά και βαθμολογικό κατήφορο η Λανούς, η οποία με νέο προπονητή στον πάγκο, τον 61χρονο Φρανκ Κουντέλκα, φιλοξενεί την εντός επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού Αλντοσίβι.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στη Λα Πλάτα από την τοπική Χιμνάσια, με τον κατήφορο να μην έχει τέλος για τη Λανούς, η οποία παραμένει χωρίς νίκη για εννέα συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ένας μόλις βαθμός σε έξι συνολικά εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, μετά και το 0-1 από την Χιμνάσια, ενώ αποκλεισμός και στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα από την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε από το Εκουαδόρ (1-2, 0-0), αλλά και στο κύπελλο από την Γοδόι Κρουζ (1-3). Στην προτελευταία θέση επίσης τόσο στο πρωτάθλημα, με πλάτη την Αλντοσίβι, όσο και στην ειδική βαθμολογία που οδηγεί στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, ενώ αυτός που καλείται πλέον να την βγάλει από το αδιέξοδο, ο 61χρονος Φρνακ Κουντέλκα.

Στην άλλη πλευρά, ουραγός στο πρωτάθλημα και εντός της επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού η Αλντοσίβι, η οποία είχε δύσκολη αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ και η οποία λύγισε τελικά από ένα ξέσπασμα της «μεγάλης» αντιπάλου της στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Παθητική όπως αναμενόταν η Αλντοσίβι στο ματς με την Ρίβερ Πλέιτ, στο οποίο πάντως κατάφερε, με σύμμαχο την τύχη, αλλά και κορυφαίο τον γκολκίπερ Ντεβέσι, να κρατήσει το μηδέν μέχρι το εβδομήντα. Όλα όμως άλλαξαν σε διάστημα πέντε λεπτών, με την Ρίβερ Πλέιτ να ανοίγει το σκορ στο εβδομήντα ένα, να φτάνει στο 0-2 στο εβδομήντα τρία και να δίνει την χαριστική βολή στην Αλντοσίβι η οποία είχε πετάξει ουσιαστικά λευκή πετσέτα, στο εβδομήντα έξι.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Λανούς, δύο για την Αλντοσίβι και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Ομάδα φάντασμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Λανούς, σε σχέση πάντα με την εικόνα της σε προηγούμενες διοργανώσεις. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ελπίζοντας πως με νέο προπονητή και στην έδρα της, θα καταφέρει να επικρατήσει της μοναδικής ομάδας που τουλάχιστον για την ώρα είναι χειρότερη αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.347 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x