ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Φλουμινένσε    

Βραζιλία: Σάντος – Φλουμινένσε    
Spread the love

Στο «Βίλα Μπελμίρο» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, βρίσκοντας την Σάντος στην 9η θέση με 26 βαθμούς και την Φλουμινένσε στην 3η με 34.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στο «Καστελάο» της Φορταλέζα με την ομώνυμη ομάδα, με την Σάντος να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά το 2-0 που είχε προηγηθεί στο «Βίλα Μπελμίρο» σε βάρος της Μποταφόγκο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην Φορταλέζα, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Σάντος, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος  ο στόπερ Μπάουερμαν.

Στην άλλη πλευρά, 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, με την Φλουμινένσε όχι μόνο στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αήττητη γενικότερα σε 11 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επικράτηση επίσης με 1-0 στην έδρα της Φορταλέζα, στην πρώτη μονομαχία τους για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Φλουμινένσε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μαρακανά», ενώ τιμωρημένοι  ο στόπερ Μανοέλ, ο μέσος Αντρέ και ο επιθετικός Μαρόνι.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σάντος, μία για την Φλουμινένσε και τρεις ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Βίλα Μπελμίρο».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με την Σάντος πάντα υπολογίσιμη, ειδικά στο «Βίλα Μπελμίρο» και ικανή να απειλήσει το αήττητο σερί της φορμαρισμένης Φλουμινένσε.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.337 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x