ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Σέπσι – Τζουργκάρντεν

Κόνφερενς Λιγκ: Σέπσι – Τζουργκάρντεν
Spread the love

Το πρώτο ματς ανάμεσα στην Σέπσι και την Τζουργκάρντεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι για την Σέπσι στον προηγούμενο γύρο, καθώς οι Ρουμάνοι μετά το 3-1 στην πρώτη μονομαχία τους με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο γήπεδο τους, ηττήθηκαν 0-2 στον επαναληπτικό στην Σλοβενία. Μία νίκη επίσης, το εντός 4-0 σε βάρος της Άρτζες Πιτέστι και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, το 2-2 με την Κραϊόβα και το 1-1 με την Πετρολούλ, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος. Στην άλλη πλευρά, από οκτώ συνεχόμενες νίκες η Τζουργκάρντεν σε όλες τις διοργανώσεις, έξι στο πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες δύο στον προηγούμενο γύρο με την Ριέκα. Πολύτιμο 2-1 στο ντέρμπι κορυφής στην έδρα της Χάκεν, μάλιστα με ανατροπή, το οποίο την έφερε στην 1η θέση και το +1 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, αντίπαλο της. Ανατροπή όμως για την Τζουργκάρντεν και στο 2-1 του πρώτου ματς με την Ριέκα στην Κροατία, ενώ 2-0 στον επαναληπτικό στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Προϊστορία: Πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Σέπσι με ομάδα της Σουηδίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή της Τζουργκάρντεν στην Ρουμανία.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Τζουργκάρντεν και από οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκτιμώντας πως μπορεί σήμερα να τις κάνει εννέα. Η τιμή που την συνοδεύει μάλιστα, αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.807 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x