ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Σπάρτακ Τρνάβα – Ρακόβ

Κόνφερενς Λιγκ: Σπάρτακ Τρνάβα – Ρακόβ
Spread the love

Στην «Σίτι Αρένα» της Τρνάβα, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Σπάρτακ και την κυπελλούχο Πολωνίας, Ρακόβ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Πολωνία.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο νίκες σε βάρος της Νιουτάουν στον 2ο προκριματικό για την Σπάρτακ, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά με το επιβλητικό 4-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην «Σίτι Αρένα». Παρ’ όλα αυτά, έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα και στον επαναληπτικό στην Ουαλία, όπου στο υπέρ της 2-1 πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή. Στην άλλη πλευρά, εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Ρακόβ, καθώς μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς σε διαφορετικές διοργανώσεις, με πρώτο το 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ, μέσα στην έδρα μάλιστα της πρωταθλήτριας Λεχ Πόζναν. Ακολούθησαν δύο εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα, το 1-0 σε βάρος της Βάρτα Πόζναν και το 3-2 με την Σταλ Μίελετς και ισάριθμες στον προηγούμενο γύρο με την Αστάνα. Εκεί όπου παρά το γεγονός πως είχε «καθαρίσει» την πρόκριση με το 5-0 του πρώτου ματς στο γήπεδο της, επικράτησε 1-0 και στον επαναληπτικό στο Καζακστάν.

Προϊστορία: Ήττα με 0-1 για την Σπάρτακ Τρνάβα το 2019 από τη Λέγκια Βαρσοβίας, στο μοναδικό εντός έδρας ματς της ιστορίας της με ομάδα της Πολωνίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Ρακόβ στην Σλοβακία.

Το απόλυτο στο ξεκίνημα για την Ρακόβ σε όλες τις διοργανώσεις, με το «διπλό» να είναι εκ πρώτης όψεως μια αρκετά καλή επιλογή. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Σπάρτακ Τρνάβα μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά τουλάχιστον εντός δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.200 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x