ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Ντεπορτίβο Τάτσιρα

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Ντεπορτίβο Τάτσιρα
Spread the love

Στο «Ροντρίγκο Παζ Ντελγκάδο» του Κίτο, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε να έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βενεζουέλα.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ντεπορτίβο Τάτσιρα με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Μελγκάρ – Ιντερνασιονάλ. To τυχερό τέρμα του Ανγκούλο στο τρίτο μόλις λεπτό, αυτό που έκανε την διαφορά στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Βενεζουέλα, στο οποίο η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε έφτασε στη νίκη πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, παρά το γεγονός μάλιστα, πως έπαιζε από το πενήντα οκτώ με παίκτη λιγότερο.

Πρόκριση σε βάρος της Λανούς στην φάση των «16» για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία μετά το υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο Εκουαδόρ, απέσπασε λευκή ισοπαλία στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Εντός συνόρων, στην 3η θέση του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άουκας, μετά το 2-1 του Σαββάτου που μας πέρασε στην έδρα της Ορένσε. Στην άλλη πλευρά, πολύ μεγάλη έκπληξη για τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα στους «16», καθώς μετά το 1-1 στο γήπεδο της στο πρώτο ματς με την Σάντος και την ισοπαλία με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό στην έδρα της σπουδαίας αντιπάλου της, πανηγύρισε την πρόκριση μέσα στο «Βίλα Μπελμίρο» στην διαδικασία των πέναλτι. Εντός συνόρων, ήττα με 0-2 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της πρωτοπόρου Ζαμόρα, «υποχωρώντας» στην 4η θέση και το -7 από την κορυφή.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε και δύο ισοπαλίες, σε δύο εντός έδρας ματς στην ιστορία της με ομάδες της Βενεζουέλας. Δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα, στις έξι προηγούμενες επισκέψεις της στο Εκουαδόρ.

Ικανή να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί η σκληροτράχηλη Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, ενώ ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ανοιχτά και να ρισκάρει η Ντεπορτίβο Τάτσιρα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.777 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x