ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Τζουργκάρντεν – Σέπσι    

Κόνφερενς Λιγκ: Τζουργκάρντεν – Σέπσι    
Spread the love

Στην Στοκχόλμη ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για το 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με την Τζουργκάρντεν να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 3-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην Ρουμανία.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Σέπσι με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Πέναλτι του Έντβαρντσεν και 1-0 για την Τζουργκάρντεν στο ματς στην Ρουμανία στο εικοστό έκτο λεπτό, με το 2-0 με κοντινό πλασέ του Ασόρο στο τριάντα, πριν προλάβουν ουσιαστικά να συνέλθουν οι γηπεδούχοι. Ο Ασόρο σκόρερ και του 3-0 με εκτός περιοχής σουτ στο πενήντα τέσσερα, με το μόνο που κατάφερε η Σέπσι, απλά να μειώσει με πέναλτι του Τουντόριε στο εβδομηκοστό ένατο λεπτό.

Δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο σε βάρος της Ριέκα για την Τζουργκάρντεν, με 2-1 αρχικά στην Κροατία, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, ενώ 2-0 ακολούθως στον επαναληπτικό στην Στοκχόλμη. Εντός συνόρων, στραβοπάτημα την Κυριακή που μας πέρασε στο πρωτάθλημα στην έδρα της Βέρναμο, με το μεταξύ τους 0-0 να την γκρεμίζει από την κορυφή και να την φέρνει πλέον στην 2η θέση και το -1 από την πρωτοπόρο Χάκεν. Στην άλλη πλευρά, πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι για την Σέπσι στον 2ο προκριματικό γύρο, καθώς οι Ρουμάνοι μετά το 3-1 στην πρώτη τους μονομαχία με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο γήπεδο τους, ηττήθηκαν 0-2 στον επαναληπτικό στην Σλοβενία. Εντός συνόρων, μία νίκη και τρεις ισοπαλίες για την Σέπσι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Ρουμανίας, μετά το 0-0 του Σαββάτου που μας πέρασε φιλοξενώντας την Αράντ.

Προϊστορία: Ήττα με 0-1 για την Τζουργκάρντεν το 2021 από την Κλουζ, στο μοναδικό εντός έδρας ματς στην ιστορία της με ομάδα από την Ρουμανία, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Σέπσι στην Σουηδία.

Η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε με το 3-1 του πρώτου ματς, εκεί μάλιστα όπου η Τζουργκάρντεν έπαιξε όσο χρειάστηκε για να επικρατήσει της Σέπσι. Εκτίμηση μου, πως η σουηδική ομάδα δεν θα πατήσει σε αυτό το σκορ, αλλά θα ψάξει για τη νίκη, πολύ πιθανό για να μετριάσει και τις εντυπώσεις από το οδυνηρό 0-0 του πρωταθλήματος στην έδρα της Βέρναμο που την γκρέμισε από την κορυφή.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.650 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x