ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουνιόν Λα Καλέρα – Αντοφαγκάστα   

Χιλή: Ουνιόν Λα Καλέρα – Αντοφαγκάστα   
Spread the love

Ντέρμπι παραμονής στο «Νικολάς Τσαχουάν Ναζάρ» της Λα Καλέρα, με την τοπική Ουνιόν στο +4 τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και την Αντοφαγκάστα.

Επτά πολύτιμοι βαθμοί για την Ουνιόν Λα Καλέρα στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές και μεγάλη ανάσα, μετά το εκτός 1-0 αρχικά με την Έβερτον Ντε Βίνα, το 2-2 ακολούθως φιλοξενώντας την Παλεστίνο, όπου έσωσε τον βαθμό με πέναλτι του Πασερίνι στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων και το 4-3  στην έδρα της Ουατσιπάτο. Ευχέρεια στο σκοράρισμα για την Ουνιόν Λα Καλέρα και πλουραλισμός, καθώς είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στο ματς στην έδρα της Ουατσιπάτο, στο οποίο προηγήθηκε 2-0 στο τριάντα τέσσερα και 3-1 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Με το 4-1 μάλιστα στις αρχές της επανάληψης (47΄) «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς, ενώ χωρίς πρόβλημα μετά το 2-4 από την Ουατσιπάτο στο πενήντα, καθώς το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, απλά να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ουνιόν Λα Καλέρα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στην άλλη πλευρά, εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Αντοφαγκάστα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κόλο Κόλο και εντός προγράμματος το 0-1 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Παθητική εμφάνιση για την Αντοφαγκάστα στο ματς με την Κόλο Κόλο, στο οποίο έπαιξε αποκλειστικά για τον ένα βαθμό και στο οποίο έμεινε ευχαριστημένη στο φινάλε από το τιμητικό 0-1. Ευκαιρίες και ένα οριζόντιο δοκάρι για την ανώτερη Κόλο Κόλο, με το γκολ που της άνοιξε το δρόμο στο σαράντα εννέα, ενώ τέλος ουσιαστικά στο ματς στο πεντηκοστό τέταρτο λεπτό, χρονικό σημείο που η Αντοφαγκάστα έμεινε με παίκτη λιγότερο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες για την Αντοφγκάστα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Ρόμπλες.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ουνιόν Λα Καλέρα, δύο για την Αντοφαγκάστα και τρεις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νικολάς Τσαχουάν Ναζάρ».

Ο παράγοντας έδρα και το momentum δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Ουνιόν Λα Καλέρα. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς μιλάμε και για ντέρμπι παραμονής, αλλά και γιατί οι δύο ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.154 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x