ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόνφερενς Λιγκ: Μπασακσεχίρ – Αντβέρπ    

Κόνφερενς Λιγκ: Μπασακσεχίρ – Αντβέρπ    
Spread the love

Στο «Φατίχ Τερίμ» της Πόλης, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Μπασακσεχίρ και την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Βέλγιο.

Να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ δεν έχει ισχύ τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Κανένα απολύτως πρόβλημα για τη Μπασακσεχίρ στον 3ο προκριματικό με τη Μπρέινταμπλικ, καθώς «καθάρισε» ουσιαστικά με το 3-1 του πρώτου ματς στην Ισλανδία, ενώ επικράτηση με 3-0 και στον επαναληπτικό στο «Φατίχ Τερίμ». Εντός συνόρων, τέσσερις οι βαθμοί της στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Τουρκίας, καθώς μετά το επιβλητικό 4-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Κασίμπασα, έμεινε στο 0-0 την Δευτέρα στην έδρα της Κονιασπόρ.

Στην άλλη πλευρά, δύο νίκες και για την Αντβέρπ στον 3ο προκριματικό σε βάρος της Λίλεστρομ, καθώς «καθάρισε» ουσιαστικά με το 3-1 στο πρώτο ματς στη Νορβηγία, ενώ επικράτηση με 2-0 και στον επαναληπτικό στο Βέλγιο. Εντός συνόρων, το απόλυτο για την Αντβέρπ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με εκτός 2-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της Μαλίν, 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ζούλτε Βάρεγκεμ, εντός 4-2 με τη Λέουβεν, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, ενώ 1-0 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Έουπεν.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Μπασακσεχίρ με ομάδα του Βελγίου, μετά το 2-0 του 2018 σε βάρος της Κλαμπ Μπριζ, ενώ δύο ισοπαλίες για την Αντβέρπ, στις ισάριθμες προηγούμενες επισκέψεις της στην Τουρκία, με 0-0 το 1968 με την Γκέζτεπε και 2-2 το 2021.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο εκτιμώ πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο παράγοντας έδρα στην σημερινή πρώτη μονομαχία τους δίνει βέβαια  ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Μπασακσεχίρ, αλλά η Αντβέρπ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει έφεση στο γκολ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.763 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x