ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σεαρά  

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σεαρά  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, με την τοπική Μπραγκαντίνο να προσπαθεί να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη εξάδα, την στιγμή που η Σεαρά όχι μόνο έχει υπηρεσιακό προπονητή, αλλά έχει μπλέξει ταυτόχρονα σε περιπέτειες.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για τη Μπραγκαντίνο στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, βλέποντας την ομάδα της Μπραγάνσα μετά το 1-2 αρχικά στην Γκοϊανία από την  Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και το βαρύ 0-3 της περασμένης εβδομάδας στο «Μορουμπί» από την Σάο Πάολο, να «υποχωρεί» στην 9η θέση και το -6 από την πρώτη εξάδα. Σε ρηχά νερά η Μπραγκαντίνο τόσο στην Γκοϊανία, όπου έχασε πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το 1-2 από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όσο και στο «Μορουμπί» στο μίνι ντέρμπι Παουλίστα με την Σάο Πάολο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από τη Μπραγάνσα. Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε 11 ματς στο Μπραζιλεϊράο στη Μπραγάνσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τυπικά φιλοξενούμενη η Σεαρά στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας για το πρωτάθλημα με την Φορταλέζα, καθώς το «Καστελάο» αποτελεί κοινή έδρα, με το 0-1 από τη «μισητή» της αντίπαλο να είναι και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον 43χρονο Μαρκίνιος Σάντος. Η ήττα πάντως από την Φορταλέζα δεν είναι από μόνη της η αιτία για την απομάκρυνση του Μαρκίνιος Σάντος, καθώς με τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ υπήρχε και ο οδυνηρός εντός έδρας αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα από την Σάο Πάολο στην διαδικασία των πέναλτι. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Σεαρά, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο δεξιός μπακ Νίνο Παραΐμπα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπραγκαντίνο, δύο για την Σεαρά και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το ότι η Μπραγκαντίνο βελτιώνεται στο «Ναμπιζάο», σε σχέση βέβαια με την εικόνα της μακριά από αυτό και την κρίση που υπάρχει αυτή την χρονική στους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.747 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x