ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Μπουκαραμάνγκα  

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Μπουκαραμάνγκα  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ατλέτικο Νασιονάλ φιλοξενώντας στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν τη Μπουκαραμάνγκα, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Ισοπαλία με 2-2 για την Ατλέτικο Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ουνιόν Μαγκνταλένα, σε ένα ματς στο οποίο η πρωταθλήτρια Κολομβίας επέστρεψε από 0-2  με σκόρερ δις τον Μπαρέρα (50΄, 60΄) και σε ένα ματς πάντως, όπου δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, παρά το γεγονός πως έπαιζε από το εβδομήντα με παίκτη παραπάνω. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του κυπέλλου από την Τζούνιορ, εκεί όπου όλα τέλειωσαν ουσιαστικά από το βαρύ 0-3 στην πρώτη μονομαχία τους στη Μπαρανκίγια, ενώ 1-1 ο επαναληπτικός στο Μεντεγίν.

Στον αντίποδα, 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ενβιγκάδο, με θετικό πάντως για τη Μπουκαραμάνγκα πως έχει μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Μπροστά στο σκορ η Ενβιγκάδο στο μεταξύ τους ματς στο πέντε, με την «απάντηση» όμως της Μπουκαραμάνγκα στο αμέσως επόμενο λεπτό, από μία σέντρα σουτ του μέσου Μπλάνκο, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ, έστω και αν το γκολ ήταν και συνάρτηση της κακής εκτίμησης του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πιο απειλητική στην συνέχεια η Ενβιγκάδο, η οποία βρήκε τελικά για δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα από πέναλτι, έξι λεπτά πριν το φινάλε, για το οποίο όμως η Μπουκαραμάνγκα έχει δικαιολογημένα παράπονα, παρά την χρήση μάλιστα του VAR.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Νασιονάλ, μία για τη Μπουκαραμάνγκα και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μεντεγίν.

Η αλήθεια είναι πως η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι απρόβλεπτη και δείχνει ευάλωτη γενικότερα στο Κλαουσούρα, απέχοντας αρκετά από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Απερτούρα. Παρ’ όλα αυτά, έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο γήπεδο της σε ματς σαν το σημερινό, ειδικά με ένα αντίπαλο που χάνει αρκετή από την δύναμη του εκτός έδρας. Ψάχνοντας κάτι ελκυστικό, θα ποντάρω στην επικράτηση της απο το πρώτο ημίχρονο.

Εκτίμηση:  1/1

(Visited 1.640 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x