ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Νιουκάστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Νιουκάστλ
Spread the love

Τα σπασμένα της ήττας στο Θέατρο των Ονείρων , όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τα πλήρωσε η άτυχη Μπόρνμουθ η οποία δέχτηκε 9 γκολ την περασμένη αγωνιστική στο Anfield.

Κάπως έτσι η Λιβερπουλ πέτυχε την 1η νίκη της στο νέο πρωτάθλημα με στιλ αφού νωρίτερα είχε μαζέψει δυο βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας και την Μάντσεστερ.Γ.

Πλέον καλείται να ξεκινήσει ένα σερί νικών για να καλύψει το χαμένο έδαφος ενώ σε λίγες ημέρες την περιμένει η Έβερτον στο ντέρμπι του Merseyside και την άλλη εβδομάδα η πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Νάπολι.

Την ίδια ώρα οι: Ζότα, Κειτά, Κονατέ, Τιάγκο, Κέλεχερ παραμένουν εκτός δράσης αλλά στον αντίποδα οι: Μάτιπ, Κάλβιν Ράμσεϊ, Χάρβεϊ Έλλιοτ , Κέρτις Τζόουνς θα είναι διαθέσιμοι. Ο νεοφερμένος Ουρουγουανός Ντάρβιν Νούνες θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι “καρακάξες” είναι αήττητες στο πρώτο “καρέ” των αγώνων τους με απολογισμό μια νίκη στην πρεμιέρα επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0) και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Οι δυο εκτός έδρας απέναντι σε Μπράιτον ( 0-0) και Γουλβς (1-1) ενώ ενδιάμεσα σε έχασαν μπροστά στο κοινό τους από τους περσινούς πρωταθλητές (3-3).

Ο Έντι Χάουι θα περιμένει την ύστατη ώρα την άδεια εργασίας του νεοφερμένου Σουηδού επιθετικού Αλεξάντερ Ισακ ( 44 γκολ σε 132 αγώνες με την Ρεάλ Σοσιεδάδ) ενώ την ίδια ώρα οι: Μπρούνο Γκιμαράες, Καλούμ Γουίλσον είναι σίγουρα εκτός δράσης και ιδιαίτερα αμφίβολος είναι ο Άλαν Σεντ Μαξιμέν.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 26 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Νιουκάστλ με απολογισμό: 21-5-0. Μάλιστα έχει βρει δίχτυα σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ρεντς έχουν σκοράρει 109 Premier League γκολ που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με τα πολλά γκολ , σε απόδοση 1,75, αφού εκτιμώ πως η ομάδα του Κλοπ θα συνεχίσει με νίκες απέναντι ωστόσο σε μια Νιουκάστλ που παίζει άφοβα απέναντι στους “μεγάλους” και διψά για διάκριση με τις σημαντικές και ακριβές μεταγραφές που έχει κάνει τόσο πέρσι τα Χριστούγεννα όσο και φέτος το καλοκαίρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 397 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x