ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με δύο δυνατούς άσους θα πορευτούμε στη Λιγκ 1

Ντέρμπι-Πλίμουθ

Μετά την ήττα από την Τσάρλτον, που είναι και η μοναδική για τα “Κριάρια” ,η Ντέρμπι  βγάζει δυναμική στα παιχνίδια της και μία τρανή απόδειξη είναι το τρίποντο-ανατροπή  κόντρα στην Πίτερμπορο με 2-1. Μία νίκη που ήρθε μετά απο δύο εκτός έδρας “λευκές” ισοπαλίες.Στο Pride Park, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ προχώρησε  και στο Λιγκ Τροφι με το 3-1 κόντρα στην Γκρίμσμπι.

Η Πλιμουθ, από την άλλη, είναι ένα βαθμό πάνω από την αντίπαλο της ,αλλά το θέμα της είναι πς δεν έχει μεγάλη συνέπεια εκτός έδρας. “Καθάρισε” μεν τη Φόρεστ Γκριν (0-3) πετυχαίνοντας το πρώτο διπλό μετά απο δύο ήττες, αλλά γενικά είναι ομάδα που μακριά απο την έδρα της δεν έχει τη μεγαλύτερη δυναμική. Εντός έδρας έχει 3 στα 3, ενώ στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στα πέναλντι τους Μπρίστολ Ρόβερς.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Εκτίμηση: Αν και φαινομενικά και βάσει στατιστικών η Ντέρμπι θα χάσει τη δυναμική της, μέχρι να γίνει αυτό θα στηρίζω της Ντερμπι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

Σέφιλντ Γουεν-Μπάρνσλει

Ξεκίνησε δυναμικά και θέλει να συνεχίσει έτσι μέχρι  τέλος η Γουέσντει.  Αν εξαιρέσει κανείς την αναιμική εμφάνιση και την ήττα από την Πίτερμπορο (2-0) που είναι και η μοναδική απώλεια σε ήττα για τις κουκουβάγιες η Σέφιλντ βγάζει μία δυναμική και παράλληλα αξιοζήλευτη δυναμική  με δύο σερί νίκες κόντρα σε Μπόλτον (0-2) και Φόρεστ Γριν (5-0) έχοντας 2-1-0  στο “Χιλσμπορο”. Μάλλον ανακουφίστηκε από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι με 3-1 από την Μπράντφορντ.

Η Μπάρνσλει, έχοντας επτά βαθμούς,και 2-1-3 στα έξι πιο  πρόσφατα παιχνίδια της, σαφέστατα δεν  είναι στα καλά της  αγωνιστικά έχοντας χάσει εύκολα από τη νΓουίκομ και φέρνοντας εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιπσουιτς. Πρώτος βαθμός εκτός έδρας για την φιλοξενούμενη που έχει 0-1-2.  Αποκλείστηκε χωρίς γκρίνια απο τη Λινκολν για το Λιγκ Τρόφι ,πρώτος στόχος η σωτηρία.

Προϊστορία: 3-1-0, την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Πολύ καλύτερη ομάδα η Σέφιλντ και θα τιμήσω τον άσο της.

ΠΡΟΤΑΣΗ:1

(Visited 478 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x